dinsdag 4 augustus 2015

Mijn Relatie Redden van - Ontrouw / Vreemdgaan

Mijn Relatie Redden van Ontrouw

"Mijn Relatie redden van...?" is een serie van 10 blogs over relatieproblemen die veel voorkomen. Aan de orde komen: waar begin jeslechte communicatieruzieseenzaamheidweinig sekssleurlangs elkaar heen leven, irritaties, ontrouw en discussies. Nu de negende: ontrouw / vreemdgaan. De voorbeelden in dit blog zijn slechts een fractie uit de relatiepraktijk. Lees het boek de Relatieballon als je wilt leren hoe je je relatie in TOP-conditie houdt. Zie de site voor de niet-goed-geld-terug garantie.





In dit blog:

Download ebook de Relatieballon
Download e-Book
  • Ontrouw komt keihard binnen
  • Wiens schuld is het? 
  • Factoren die ontrouw makkelijker maken
  • Kun je ervan herstellen?
  • Stappen in herstel
  • Waarom herstel werkt, gezien vanuit de Relatiebehoeftes
  • De beste bescherming: bouwen aan een TOP-relatie
  • Wat gegarandeerd niet werkt 
  • Waarschuwing: op eigen houtje lukt niet


Ontrouw komt keihard binnen


Het vertrouwen in de ander en/of jezelf is op een diep niveau geschaad. Het haalt het belangrijkste fundament van de relatie onderuit - kan ik erop vertrouwen dat je me niet opzettelijk pijn doet – en het triggert onze diepste angsten om niet genoeg te zijn, eenzaam te zijn of te falen. Deze blog bevat desondanks een boodschap van hoop, omdat de pijnlijke ervaring die er nu is de start kan zijn van een leerzame reis naar wat een relatie succesvol maakt en houdt. Dit werkt echter alleen als je beiden open staat om ervan te leren en hoe dan ook door wilt met elkaar, ook al wordt je heen en weer geschud door gevoelens van schaamte, frustratie, boosheid, verdriet, wantrouwen, verraad of misschien zelfs afkeer (al of niet van jezelf). Ook degene die vreemd is gegaan gaat meestal door een heftig proces, wanneer er tenminste sprake is van verantwoordelijkheid en spijt. Beide processen zijn echter niet te vergelijken en vergen een ander herstel.  


Wiens schuld is het?


Iedereen komt wel eens in de verleiding, maar de stap naar ontrouw wordt meestal gemaakt doordat er meerdere zaken niet goed zitten in de relatie. Iedereen is daarbij 100% verantwoordelijk voor zijn of haar aandeel en gedrag. Als jij compensatie zoekt voor iets wat je mist in je relatie, dan kun je nooit je partner de schuld geven van je ontrouw. Waarschijnlijk heb je al vele momenten voorbij laten gaan om wat je mist of graag anders zou willen te bespreken met elkaar en uiteindelijk heb je opgegeven er een oplossing voor te vinden. Die verantwoordelijkheid ligt bij jou. Willens en wetens heb je die stap gemaakt. Of misschien voel je je ontzettend schuldig over wat er is gebeurd en begrijp je niet hoe het zover heeft kunnen komen.  Hoe het ook zij, fouten zijn er om van te leren. Als je dat niet doet ga je ze herhalen.

Heb jij echter een partner die vreemd is gegaan, dan ben je vol ongeloof en op zoek naar antwoorden. Maar ondanks al je verdriet is het belangrijk dat je niet in de valkuil van schuld en genoegdoening stapt omdat het jullie leerproces en jullie herstel belemmert. Zoals gezegd is de kans dat er een aantal zaken niet goed zitten in jullie relatie en daar zal je naar moeten kijken. Maar de moedige stap om dit “blaming” los te laten is niet makkelijk als het allemaal vers is.


Factoren die ontrouw / vreemdgaan makkelijker maken


In onderstaand filmpje legt therapeute Andrea Cairella uit welke redenen er voor ontrouw zich in haar praktijk voordoen. Het is zeker geen complete lijst maar wellicht dat je er een of meerdere herkent. Zo wordt er onder andere gesproken over:

o   Te weinig intimiteit tussen partners
o   Uit wraak of genoegdoening
o   Wanneer verliefdheid is verdwenen
o   Als vlucht omdat de problemen in de relatie niet worden aangepakt
o   Om saaiheid te ontvluchten
o   Om de relatie te testen




De rode draad is dat de kwaliteit van de relatie laag is en de emotionele band tussen partners slecht. Dit is het gevolg van een gebrekkige invulling van elkaars relatiebehoeftes, meestal over wat langere tijd. Er is sprake van relatiehonger, meestal bij beide partners.



Daar liggen gedragspatronen onder die herstel van die emotionele band verhinderen - je ontwijkt bijvoorbeeld om allerlei issues te bespreken. Soms heb je niet eens door waar je jezelf tegenwerkt.


Kun je ervan herstellen?


Het antwoord is ja (voor de meeste stellen), ook al denk je door de heftigheid van je emoties dat dit misschien niet meer mogelijk is of dat het geen zin meer heeft. Absolute voorwaardes zijn wel allereerst dat je het allebei nog wilt rechtzetten, ten tweede dat je open staat om te leren over jezelf en elkaar en tenslotte dat je tijd en moeite in het herstelproces wilt stoppen. De wonden zijn te helen, JUIST met elkaar. Als je nu stopt, blijft er een wond open die je misschien zult toedekken om hem te vergeten, maar die zijn invloed op de achtergrond nog lang zal doen blijven gelden. Het goede nieuws is, dat het mogelijk is te herstellen en dat de lessen die erin zitten ervoor kunnen zorgen dat de relatie sterker wordt dan hij was.


Stappen in herstel


Zoals eerder al benoemd gaan beide partners hun eigen proces door en steunen ze tegelijkertijd het proces van de ander. Dit kun je niet zelf, zonder hulp, organiseren. Je hebt een coach nodig om dat allemaal in goede banen te leiden. In dat herstelproces zijn een aantal thema’s te herkennen, of zo je wilt mijlpalen te halen:

Stap 1:  Verwerken van wat er is gebeurd

  • Dealen met alle emoties van jezelf en elkaar
  • Beantwoorden van vragen die leven
  • Ondersteunen van elkaar bij de verwerking

Stap 2:  Vertrouwen in elkaar weer terugwinnen

  • Door basisafspraken hierover te maken
  • Door te leren hoe je jezelf en elkaar aan de afspraken houdt
  • zie ook artikel (wikihow – Het vertrouwen van je partner weer opbouwen na ontrouw) - LINK

Stap 3:  Onderzoeken waarom het is gebeurd en werken aan de onderliggende issues

  • Beiden je aandeel er in zoeken en erkennen
  • Oplossingen te bedenken die voor BEIDEN werken

Stap 4:  Herstel van commitment naar de relatie

  • Beslissen om er weer voor te (willen) gaan
  • Intenties weten om te zetten in acties

Stap 5:  Bouwen aan een nieuwe relatie

  • Een duidelijke blauwdruk en richting hebben voor een toprelatie
  • Ownership bij beiden voor de eigen rol en voor de relatie
  • Volstrekte eerlijkheid naar elkaar over de relatie

Stap 6:  Afbreken van de Radar

  • Die zorgt dat je continu op je hoede bent
  • Waardoor gedrag telkens wordt beoordeeld en gewogen
  • Het stoppen van de Radar maakt dat je je weer vrij kunt voelen

Waarom het herstel werkt, gezien vanuit de Relatiebehoeftes


In onderstaande figuur staan de zeven Relatiebehoeftes weergegeven. Hoe meer je de Relatiebehoeftes voor elkaar vult, hoe beter de relatie voelt en hoe meer je, na verloop van tijd, van elkaar gaat houden.

oplossen relatieproblemen Sleur Ruzies Eenzaamheid
Zeven Basisbehoeftes in een intieme Relatie

Relatiebehoeftes vul je in met gedrag. Wat je doet vult ze positief in OF holt ze uit. Er is geen tussenweg. Voor meer uitleg verwijs ik je naar mijn vlogs hierover en het boek.

In geval van vreemdgaan wordt direct op een heftige manier het fundament onder de relatie weggevaagd. De alles dragende behoefte aan Veiligheid en Support wordt weggeslagen en de hele behoeftepiramide stort in elkaar. Alles wat je probeert zal geen effect hebben voordat je eerst met elkaar deze behoefte weer voor elkaar invult. Als je de stappen uit de vorige alinea nog eens bekijkt, dan mag het duidelijk zijn dat de emotionele support die je elkaar geeft bij stap 1 t/m 3 cruciaal is om een begin te maken met het herstel van het vertrouwen. Alleen dan ontstaat er bewijs en daarmee bereidheid om er weer voor te willen gaan. Maar dat is niet genoeg. Want zonder te leren van het verleden en zonder te weten wat een relatie succesvol maakt, kan er geen vertrouwen ontstaan in een hernieuwde toekomst samen. Ook dat bouwt mee aan een hernieuwd vertrouwen.


De beste bescherming voor straks: bouwen aan een TOP-relatie 


In het proces van werken aan herstel kom je er vanzelf achter waar je de Relatiebehoeftes minder goed of niet voor elkaar in het verleden hebt ingevuld. De hernieuwde invulling hiervan in jullie relatieleven passen is niet alleen een belangrijke stap naar verbetering, het voorkomt ook dat er “Relatiehonger” ontstaat. Maar waarom zou je voor de 6 gaan en niet voor de 8 of zelfs nog hoger? Dit is namelijk de beste bescherming tegen verleidingen van buitenaf en tegelijkertijd het fijnste om te ervaren. Lees het boek de Relatieballon om meer over die blauwdruk te weten te komen. Het helpt je herinneren hoe je zo’n TOP-relatie bouwt en vooral ook in stand houdt. Onze trainingen maken het mogelijk om je relatie op een hoog niveau te houden. 





Wat gegarandeerd niet werkt


In verwijten blijven hangen, wraak nemen, afstand houden, onopgelost laten, gebruiken als machtsmiddel over de ander, denken dat je het verdient en daarom maar accepteren, de kinderen in de crisis betrekken, denken dat het wel over zal gaan (zonder er iets aan te doen), denken dat een goed gesprek het oplost, hopen dat de belofte van de ander stand houdt (zonder met elkaar de relatie aan te pakken), je emoties erover weg te stoppen, ook een affaire beginnen, in de slachtoffer-stand blijven hangen, net doen alsof het er niet is, ……………


Waarschuwing: de kans dat je er op eigen houtje uitkomt is zeer klein


Als je midden in een crisis zit vanwege ontrouw, dan is de kans uitermate klein dat je er samen goed doorheen komt. Niet alleen vanwege de vele emoties die er vaak mee gepaard gaan waardoor je makkelijk uit de bocht vliegt, maar simpelweg omdat jullie elkaars coach niet kunnen zijn in dit proces van herstel. Nog daargelaten dat je weet waar de uitgang te vinden is, of hoe je jullie relatie verbetert op een duurzame manier. Als het je al lukt om weer naar een “voldoende” te krabbelen, dan duurt dit veel te lang met alle gevolgen van dien. Maar terug naar een voldoende is niet genoeg. Je zult completer met je relatie aan de slag moeten om herhaling te voorkomen, maar vooral om er iets mooiers voor terug te krijgen.




http://www.derelatieballon.nl/boeken/



Download ebook de Relatieballon
Download e-Book

Meer weten over De Relatieballon?


Ga voor de website naar: De Relatieballon
Ga voor de boeken naar: De Relatiepuzzel uitgelegd
Ga voor relatietrainingen naar: Samen maximaal leren in een Weekend

Ga voor relatiecoaching naar: Samen Duurzaam uit het Dal

89 opmerkingen:

  1. Ik denk eigenlijk dat we allemaal niet al deze misleiding en leugens van onze partner en partners hoeven te ondergaan ... in een geval van mij toen ik ziek en moe werd van alle leugens en bedrog, dus ik moest contact opnemen met een vriend van mij die me heeft voorgesteld aan een van de beste hackers in de game ..
    hacknspytech bij gmail dot com..Hij heeft me veel onthuld en me geholpen om te weten wat er aan de hand was.
    In het geval dat je hulp nodig hebt bij het hacken van een telefoon of account of andere banen. Vertel hem ik heb je doorverwezen. Hij is aardig en helpt je graag.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mijn man Wim Schaefers vertraagde met de liefde van mijn leven na een enorm gevecht. Hij zei dat het voorbij was tussen ons en dat hij me nooit meer terug zou nemen nadat ik verschillende dingen met hem had gestopt. Ik realiseerde me eerst dat hij de liefde van mijn leven was nadat ik hem verloor.
    Ik wil hem terug, maar ik wil hem ook niet nog een keer pijn doen. Ik weet niet zeker hoe ik hem zelfs terug kan krijgen, het lijkt erop dat hij zijn leven voortzet. Ik kwam online een reactie tegen, las een bericht van een dame uit Haarlem genaamd KyraJoëlle, ze gaf een getuigenis van hoe haar ex na twee terugkeert jaren van afscheiding, liet ze achter, ze getuigde dat een spirituele genezer, Osagiede genaamd, voor haar een betovering luncht. Ik stuur ook een e-mail naar Dr. Osagiede om me te helpen mijn ex-liefdespartner terug te krijgen, ik leg al mijn huwelijksproblemen aan hem uit en Dr.osagiede beloofde me mijn ex-man terug te geven binnen twee dagen na het spellen van gebed en opgeofferd om de liefde te charmeren, probeerde ik, ik voorzag in alle liefdesspreukartikelen en materialen die van mij nodig waren, er werd mij gezegd middernachtgebed uit te voeren. Twee dagen na het eerste gebed was ik verrast dat het precies was zoals Dr. Osagiede me beloofde dat mijn ex me op een mobiele telefoon zou bellen om me te verontschuldigen, mijn man Aslund belde me op met een onbekend nummer, hij vraagt ​​om excuses en maakt een afspraak om af te spreken. we zagen elkaar vaak in dezelfde week, liefde betovering werd voor mij gelanceerd in de Dr. Osagiede Tempel alles werd voor mij gedaan, het werkt naar mijn beste. Ik ben vandaag blij dat we als gezin gelukkig samenleven. ik ben dankbaar. dankzij deze geweldige man Osagiede. Aanvankelijk had ik de angst voor twijfel, maar ik probeer het en het werkt naar mijn beste. Ik weet zeker dat dit ook voor jou werkt om verloren liefdesrelaties met je partner te herstellen. email dr osagiede op zijn persoonlijke email op: doctorosagiede75@gmail.com of whatsapp op +2349014523836

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit is het mooiste wat ik ooit heb meegemaakt. Ik heb op 17 april 2020 een forum hier op internet bezocht en ik heb op het forum prachtige getuigenissen gezien over de goede werken van Dr. Ilekhojie. Kom uit de Verenigde Staten. Ik heb het nooit geloofd, omdat ik nog nooit van zo'n wonder gehoord heb. Geen enkel lichaam had me ervan kunnen overtuigen, tenzij dr. Ilekhojie fantastisch werk voor mij deed dat mijn huwelijk van vier jaar herstelde door mijn gescheiden vrouw binnen 48 uur terug te krijgen, net zoals ik op internet las. Ik was echt geschokt toen mijn vrouw thuiskwam en smeekte om vergeving om haar terug te accepteren. Ik heb echt een tekort aan woorden om dr. Ilekhojie mijn waardering te tonen. Want hij is een God die naar mij en mijn hele gezin is gezonden voor een goddelijk herstel van het huwelijk. Heeft u hulp nodig? Neem nu contact met hem op. Hij is ook gespecialiseerd in het volgen;

    Verzoening door echtscheiding
    Verzoening van het huwelijk
    Zakelijke groei
    Promotie op uw werkplek / kantoor
    Van banken leningen verstrekken
    Behandelingen van ziekten zoals; Kanker, hiv, aids, zikavirus E.T.C.
    Je EX / lover terughalen
    Je vrouw / man terughalen
    Je vriend / vriendin terughalen

    E-mail: gethelp05@gmail.com

    Mobiel nummer: +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dit is het mooiste wat ik ooit heb meegemaakt. Ik heb op 17 april 2020 een forum hier op internet bezocht en ik heb op het forum prachtige getuigenissen gezien over de goede werken van Dr. Ilekhojie. Kom uit de Verenigde Staten. Ik heb het nooit geloofd, omdat ik nog nooit van zo'n wonder gehoord heb. Geen enkel lichaam had me ervan kunnen overtuigen, tenzij dr. Ilekhojie fantastisch werk voor mij deed dat mijn huwelijk van vier jaar herstelde door mijn gescheiden vrouw binnen 48 uur terug te krijgen, net zoals ik op internet las. Ik was echt geschokt toen mijn vrouw thuiskwam en smeekte om vergeving om haar terug te accepteren. Ik heb echt een tekort aan woorden om dr. Ilekhojie mijn waardering te tonen. Want hij is een God die naar mij en mijn hele gezin is gezonden voor een goddelijk herstel van het huwelijk. Heeft u hulp nodig? Neem nu contact met hem op. Hij is ook gespecialiseerd in het volgen;

    Verzoening door echtscheiding
    Verzoening van het huwelijk
    Zakelijke groei
    Promotie op uw werkplek / kantoor
    Van banken leningen verstrekken
    Behandelingen van ziekten zoals; Kanker, hiv, aids, zikavirus E.T.C.
    Je EX / lover terughalen
    Je vrouw / man terughalen
    Je vriend / vriendin terughalen

    E-mail: gethelp05@gmail.com

    Mobiel nummer: +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Toen ik uiteindelijk getuigenissen vond over deze toverspreider Dr. AJAYI, hoe heeft veel mensen geholpen hun geliefden en gebroken huizen terug te krijgen, nam ik contact met hem op via zijn WhatsApp-nummer: +2347084887094 omdat mijn vriend waar ik echt van hou met heel mijn hart en hij houdt van ik ook, maar plotseling veranderde hij en draaide me zijn rug toe en haatte me met passie voor Geen enkele reden dat hij het huis verliet en later hoorde ik dat hij bij een andere vrouw woonde, dit gedrag was heel vreemd alsof hij werd gemanipuleerd, hij blokkeerde me van al zijn contact met sociale media en ik kon niet met hem communiceren. Ik was wanhopig om mijn vriend terug te krijgen. Het leven zonder mijn vriend was een grote puinhoop voor mij omdat ik echt van hem hou en ik weet dat hij ook van mij houdt, ik zoek hulp van zijn goede vrienden en familieleden, maar geen geluk om terug te komen. Ik wilde een dramatische verandering en ik dacht dat magie de oplossing zou kunnen zijn. Nadat hij de resolutie met DR AJAYI had besproken, gaf hij me de hoop dat hij mijn relatie weer zou herstellen, omdat hij me al had verloofd. Ik had er vertrouwen in dat hij mijn vriend echt naar huis zou laten gaan en dat deed hij! Het is fantastisch wat deze geweldige spellcaster voor mij heeft gedaan, zijn hulp is van onschatbare waarde! Ik weet niet wat ik zonder DR AJAYI zou hebben gedaan. DR AJAYI doet zijn werk zo goed dat hij georganiseerd en zeer functioneel is, ik geloof dat hij de beste spellcaster is waar ik op kan rekenen als het gaat om allerlei spreuken, ik ben erg dankbaar dat zijn spreuken hebben gewerkt, als je hulp nodig hebt, neem dan contact op hem via e-mail: [drajayi1990@gmail.com] of WhatsApp: +2347084887094 Ik verzeker je dat er dingen voor je zullen veranderen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik deel graag mijn getuigenis over deze geweldige spreukdokter. Ik ben 34 jaar oud, ik ben op 25-jarige leeftijd getrouwd. Ik heb een kind en leefde gelukkig met mijn gezin. 9 maanden lang heb ik gezien hoe het gedrag van mijn man zo vreemd werd en ik begrijp niet echt wat er aan de hand was, hij pakte het huis uit naar een andere vrouw Ik hou zoveel van hem dat ik er nooit van droom hem te verliezen, ik probeer mijn mogelijk om ervoor te zorgen dat mijn man contact met me opneemt, maar het mocht niet baten, ik huil en zoek om hulp, ik besprak het met mijn beste vriendin MARGARET en ze beloofde me te helpen. Ze vertelde me over een man genaamd DR AJAYI. Ze vertelde me dat hij een zeer machtige man is en dat hij kan worden vertrouwd en dat er niets is met betrekking tot liefdeskwesties dat hij niet kan oplossen, en ze vertelde me hoe hij talloze mensen heeft geholpen hun relatie te herstellen. Ik was echt overtuigd en besloot het eens te proberen, dus nam ik contact op met zijn e-mail: drajayi1990@gmail.com Ik leg hem al mijn problemen uit, hij vertelde me dat ik me geen zorgen hoef te maken dat al mijn problemen onmiddellijk zullen worden opgelost. wat te doen om mijn man terug te krijgen en dat deed ik, zei hij na 3 dagen dat mijn man bij me terugkomt en begint te bedelen, en het gebeurde zoals hij zei, ik was zeer verrast, dit is zo geweldig. Ik ben heel blij dat mijn relatie nu heel hecht is en we allebei weer gelukkig leven. Als je een soortgelijk probleem hebt, neem dan nu contact met hem op (DRAJAYI1990@GMAIL.COM) OF WhatsApp OF Viber-nummer: + 2347084887094 en laat je probleem voor eens en altijd oplossen. Ik ben er een levend getuigenis van.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mijn naam is Cathy, ik wil getuigen over de grote spreukenmaker genaamd Priest Ade, mijn man en ik zijn nu 5 jaar getrouwd, we hebben geen kind en de dokter vertelde ons dat ik niet kan bevallen omdat mijn baarmoeder is geweest beschadigd door verkeerd voorgeschreven medicijnen dit maakte me zo ongerust en mijn man was niet gelukkig, dus besloot hij met een ander meisje te trouwen en van me te scheiden ik was zo verdrietig dat ik mijn vriendin erover vertelde ze vertelde me over een krachtige spreukgieter die ze me gaf zijn e-mailadres nou, ik geloof er nooit zo veel in, hoewel ik net besloot om hem een kans te geven en hij vertelde me dat het 24 uur zou duren om mijn man terug te krijgen en ik zal zwanger worden ik twijfelde aan hem de derde dag dat mijn man terugkwam tegen mij en huilde hij zei dat hij de scheiding niet meer wilde 3 weken nadat de dokter had bevestigd dat ik zwanger was, kan hij je ook helpen contact met hem op te nemen opAncientspiritspellcast@yahoo.com of Ancientspiritspellcast@gmail.comhttps://ancientspiritspellcast12.wordpress.com
    Blog: https://priestade.blogspot.com
    Website http://ancientspiritspellcast.website2.meWhatsApp + 2347059715465

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mijn naam is Cathy, ik wil getuigen over de grote spreukenmaker genaamd Priest Ade, mijn man en ik zijn nu 5 jaar getrouwd, we hebben geen kind en de dokter vertelde ons dat ik niet kan bevallen omdat mijn baarmoeder is geweest beschadigd door verkeerd voorgeschreven medicijnen dit maakte me zo ongerust en mijn man was niet gelukkig, dus besloot hij met een ander meisje te trouwen en van me te scheiden ik was zo verdrietig dat ik mijn vriendin erover vertelde ze vertelde me over een krachtige spreukgieter die ze me gaf zijn e-mailadres nou, ik geloof er nooit zo veel in, hoewel ik net besloot om hem een kans te geven en hij vertelde me dat het 24 uur zou duren om mijn man terug te krijgen en ik zal zwanger worden ik twijfelde aan hem de derde dag dat mijn man terugkwam tegen mij en huilde hij zei dat hij de scheiding niet meer wilde 3 weken nadat de dokter had bevestigd dat ik zwanger was, kan hij je ook helpen contact met hem op te nemen opAncientspiritspellcast@yahoo.com of Ancientspiritspellcast@gmail.comhttps://ancientspiritspellcast12.wordpress.com
    Blog: https://priestade.blogspot.com
    Website http://ancientspiritspellcast.website2.meWhatsApp + 2347059715465

    BeantwoordenVerwijderen

  9. Hallo, mijn naam is Lauren, ik kom uit de VS, ik wil getuigen van een geweldige en krachtige spreukmaker, mijn man verliet mij en de kinderen voor 2 weken toen ik hem belde hij nam niet op toen hij thuiskwam de 3e week hij vertelde me dat hij wilde scheiden ik was zo verdrietig dat ik de hele nacht huilde hij vertrok weer ik was zo eenzaam de volgende dag dat ik op zoek was naar iets online toen ik een spreukenmaker vond genaamd Priest Ade die zoveel mensen met hun problemen heeft geholpen, dus ik nam contact met hem op met mijn problemen hij vertelde me dat het 24 uur zou duren en mijn man zal terugkomen bij me ik deed alles wat hij me zei te doen en de volgende dag kwam mijn man knielend terug en smeekte hij de scheiding te annuleren we zijn nu samen gelukkig Priester Ade kan u ook helpen E-mail hem op: (gethelp05@gmail.com) WhatsApp +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoe ik mijn geliefde ervan weerhoud mij te bedriegen en hem alleen van me te laten houden, ik was ouder dan mijn geliefde Calment hij was 43 jaar oud en ik was 51 jaar oud, ik gaf hem alles wat hij wilde, maar hij bedroog me nog steeds, toen een vriend van mij die me over Dr Sacre vertelde, maakte een man van wie ze zoveel houdt verliefd op haar en ze leiden nu een beter leven samen, toen nam ik contact op met Dr Sacre voor hulp en legde hem alles uit op WhatsApp, ik belde hem omdat ik een beetje Engels kan spreken na ons gesprek deed hij wat gebeden en vertelde hij me dat mijn geliefde zal stoppen met me bedriegen en zo was het nu ongeveer 6 maanden dat hij een perfecte man is geweest en we houden nu allebei van elkaar, hier is Dr.Sacre Whatsapp-nummer + 2349076034359 en je kunt hem bereiken via e-mail ook sacretempleofpower@gmail.com, vertel hem met welk relatieprobleem je ook wordt geconfronteerd en hij zal je helpen
    Dank u dat u mij ook helpt mijn getuigenis te geven


    Mevrouw Jeanne uit Oostenrijk

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik had ruzie met mijn vriend wat leidde tot onze breuk, ik maakte me zorgen over onze relatie omdat ik zoveel van mijn vriend houd en hem niet wilde verliezen, dus besloot ik een oplossing te zoeken op internet en ik zag verschillende getuigenissen van de mensen die Heer Bubuza bedanken voor het herenigen van hun relatie. Ik was verrast, dus nam ik onmiddellijk contact op met Lord Bubuza op WhatsApp: +1 505 569 0396 en vertelde hem mijn relatieproblemen, hij reageerde en beloofde me te helpen. Hij verzekerde me dat ik de resultaten binnen 12 tot 16 uur zal zien. Ik deed wat hij me had opgedragen, 15 uur later belde mijn vriend me huilend op en smeekte me om te vergeven en hem terug te accepteren. Lord Bubuza is geweldig en ik kan niet stoppen hem te bedanken. Neem contact met hem op voor hulp via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik wil een geheim delen over hoe je ervoor kunt zorgen dat je geliefde stopt met bedriegen en hoe je je ex man of vrouw terug kunt krijgen, ik en mijn vrouw zijn 12 jaar getrouwd met 2 kinderen, na enige tijd kwam ik erachter dat ze bedroog me, voordat ik het wist, gingen we scheiden, en elke dag mis ik haar, maar ik hou nog steeds van haar en ik wilde haar terug, na wat online onderzoek vond ik de spreukenmaker Dr. Sacre. spirit zei net dat ik contact moest opnemen met dr.Sacre, nadat ik veel had gelezen over hoe hij veel mensen had geholpen, nam ik contact met hem op en praatte met hem, ik spreek een beetje Engels, hij vertelde me dat mijn vrouw naar me toe zou komen, Ik deed wat hij me vroeg te doen, daarna was mijn vrouw binnen 24 uur terug en ik vertel je de waarheid dat Dr. Sacre de beste spreukmaker is die je kunt contacteren voor hulp als je een relatieprobleem hebt, neem dan contact met hem op via WhatsApp-nummer + 2349076034359 of je kunt hem mailen op sacretempleofpower@gmail.com, en ik beloof je dat je er geen spijt van zult krijgen,

    De heer Anthony Moritz

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Overweegt u een lening af te sluiten?
    VANDAAG TOEPASSING VOOR GOEDKOPE 100% GEGETIMEERDE WONING / ONROEREND GOED / PERSOONLIJKE / BEDRIJFSLENINGEN E-mail voor onmiddellijke reactie: (iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com)
    WA / Bel (+33) 6057-33479


    HEEFT U EEN KREDIET NODIG? Zijn financieel down, hou op met huilen, financiële problemen zijn niet iets om over te huilen, het is iets om tegen te vechten in één liefde, begrip, vertrouwen en eenheid. Ons geloof als legitieme financiële adviseurs maakt dus een einde aan financiële problemen. Wij zijn investeerders die financiële diensten verlenen en zijn gespecialiseerd in start-up projecten, woningfinanciering en bestaande bedrijven die financiering of leningen nodig hebben om uit te breiden. We streven ernaar bedrijven te helpen zich te ontwikkelen en te slagen. Heeft u een lage kredietscore en vindt u het moeilijk om kapitaalleningen te krijgen van lokale banken en andere financiële instellingen? Heeft u een spoedlening nodig om een ​​woning te kopen? Als dat zo is, maak je geen zorgen, want we helpen de minder bevoorrechte mensen om het krediet te krijgen dat ze nodig hebben om weer op de been te komen, ongeacht je kredietwaardigheid, je kunt jezelf uit al je financiële crisis redden en afscheid nemen van uw problemen. We bieden leningen tegen een lage en betaalbare rente, zonder onderpand, zonder kredietcontrole, zonder borgstelling en zonder vereiste documentatie. Iskandar Lenders heeft alle informatie om snel en pijnloos aan geld te komen (iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com).
    WA / Bel (+33) 6057-33479


    Heeft u noodfondsen nodig? Meld u nu aan en ontvang uw goedkeuring in contanten. Wij bieden de volgende financiële diensten aan:
    * Persoonlijke leningen,
    * Schuldenconsolidatielening,
    * Durfkapitaal,
    * Zakelijke leningen,
    * Educatieve leningen,
    * Hypotheek
    * Autoleningen
    * Hotelleningen
    En nog veel meer.

    Bent u op zoek naar een echte lening? Contact opnemen met het juiste bedrijf voor een legitieme geldverstrekker is altijd een grote zorg geweest voor klanten die financiële problemen hebben en een oplossing tegen een betaalbare prijs nodig hebben. Bevindt u zich in financiële chaos of heeft u geld nodig om uw eigen woningproject en vastgoedontwikkeling te starten? Heb je een lening nodig om een ​​leuk klein of groot en middelgroot bedrijf te starten?
    Neem vandaag nog contact met ons op (iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com)
    WA / Bel (+33) 6057-33479

    Kijk uit naar je antwoord,

    Mevrouw Iskandar Lestari
    W / EEN (+33) 6057-33479

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Mijn naam is Eva Bray uit de VS. Ik moet dit wonderbaarlijke getuigenis geven, dat tot nu toe voor mij nog steeds ongelooflijk is. Ik had 3 jaar geleden een probleem met mijn man, wat leidde tot onze breuk. toen hij het uitmaakte, was ik niet meer mezelf, ik voelde me zo leeg van binnen, mijn liefde en financiële situatie werden het ergst, totdat een goede vriend van mij Magret me vertelde over een spreukenmaker die haar hielp bij hetzelfde probleem, zijn naam is Dr. ODIBOH. Ik stuur een e-mail naar Dr. ODIBOH, de spreukmaker en ik vertelde hem mijn problemen, en ik deed wat hij van me vroeg, om het lange verhaal kort te maken. Voordat ik wist wat er aan de hand was, belde mijn man me en vertelde me dat hij binnen 2 dagen bij me terug zou komen en ik was zo blij dat hij weer bij me was. We hebben twee kinderen samen en we zijn blij. Dank aan Dr. ODIBOH voor het redden van mijn relatie en ook voor het redden van die van anderen. Ga door met uw goede werk meneer, als u geïnteresseerd bent om contact met hem op te nemen en dit goede nieuws zoals ik te getuigen, is het e-mailadres van de geweldige spreukgever (odibohsolutionhome@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Mijn vriend maakte het uit nadat we ruzie hadden gemaakt, ik werd bang dat ik zo veel van mijn vriend hield en hem niet wilde verliezen, dus besloot ik een oplossing te zoeken op internet toen ik verschillende getuigenissen zag van mensen die Heer Bubuza bedankten voor het herenigen van hun relatie, dus ik nam onmiddellijk contact op met Lord Bubuza op WhatsApp: +1 505 569 0396 en vertelde hem mijn relatieproblemen, hij reageerde en beloofde me te helpen. Hij verzekerde me dat ik de resultaten binnen 12 tot 16 uur zal zien. Ik deed wat hij me opdroeg, 15 uur later belde mijn vriend me huilend op en smeekte me om te vergeven en hem terug te accepteren. Lord Bubuza is geweldig en ik kan niet stoppen hem te bedanken. Neem contact met hem op voor hulp via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Dit is de beste manier om te voorkomen dat je geliefde je bedriegt. Mijn man bedroog me, ik hou zo veel van hem, maar na een tijdje gingen we uit elkaar, maar ik hou nog steeds van hem, ik las online over de krachtige spreukmaker van Dr Sacre, en toen Ik legde het hem uit en hij deed een spreuk voor mij en mijn man kwam bij me terug en nu is hij gestopt met me bedriegen en nu is hij meer familie dan wat dan ook, dankzij dr.Sacre als je hulp nodig hebt, neem dan contact met hem op via
    WhatsApp + 2349076034359
    e-mail: sacretempleofpower@gmail.com
    en hij zal u helpen uw relatieprobleem op te lossen

    Mevrouw Jasmijn Lars, ik woon in Friesland, Nederland

    BeantwoordenVerwijderen
  17. GETUIGENIS OVER HOE IK MIJN LENING KREEG VAN EEN ECHT FINANCIERINGSBEDRIJF VORIGE WEEK. E-mail voor onmiddellijke reactie:whatsapp-nummer: +19292227023 drbenjaminfinance@gmail.com

    Ik ben mevrouw, Leores Jazbel bij naam, ik woon in de Verenigde Staten van Amerika, die tussen november vorig jaar en juli van dit jaar het slachtoffer is geworden van zoveel nep-geldschieters, maar ik bedank mijn maker zo erg dat hij eindelijk heeft geglimlacht mij door me door te verwijzen naar deze nieuwe geldschieter die dit jaar 2020 een glimlach op mijn gezicht toverde en hij me niet bedriegt en ook niet bedriegt of liegt tegen mij en mijn vrienden, maar deze kredietverstrekker is echter BENJAMIN LOAN INVESTMENTS FINANCE (drbenjaminfinance@gmail.com) gaf me een lening van 2%, wat neerkomt op Euro900.000,00 Amerikaanse dollars nadat ik akkoord was gegaan met de algemene voorwaarden van hun bedrijf en een belangrijk ding dat ik leuk vind aan dit leningbedrijf is dat ze snel en uniek zijn. {Dr.Benjamin Scarlet Owen} kan u ook helpen met een legitieme leningaanbieding. Hij heeft ook enkele andere collega's van mij geholpen. Als u een echte lening zonder kosten / spanning nodig heeft, is hij de juiste leningverstrekker om uw financiële problemen en crisis vandaag weg te vagen. BENJAMIN LOAN INVESTMENTS FINANCE bevat alle informatie over hoe u snel en pijnloos aan geld kunt komen op whatsapp-nummer: +19292227023 E-mail: drbenjaminfinance@gmail.com

    Als het gaat om financiële crisis en leningen, dan is BENJAMIN LOAN INVESTMENTS FINANCE de plek om naartoe te gaan, vertel hem alsjeblieft dat ik je door mevrouw Leores Jazbel geleid Veel geluk ...........

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ik ben Adam Vandecraen uit België, mijn vrouw en ik zijn al meer dan 10 jaar getrouwd. We ontmoetten elkaar toen ik 25 was en hij 22. We hebben dit emotioneel veel meegemaakt. Dit waren verschillende ENORME gevechten en pijnlijke situaties in ons huwelijk, maar we leken er altijd sterker uit te komen aan de andere kant. Uit het niets begon mijn vrouw een echtscheidingsgesprek over me, ik was blindelings! Ik zag het niet aankomen, ik herkende de tekens niet. Hij droeg zijn trouwring niet meer en ik dacht er niets van. Hij vindt me niet langer seksueel aantrekkelijk. Ik kon het niet helpen, maar huilde de hele tijd omdat ik extreem gekwetst was. Ik was helemaal depressief totdat ik de dr. ISIKOLO, de spreukmaker uit Afrika waar iedereen het online over had, vond en ik contact met hem opnam voor een Love-spreuk. Tijdens ons gesprek verzekerde hij me dat hij mijn vrouw terug zou brengen in minder dan 48 uur na zijn spreuk. Voor mij leek het onmogelijk. Je zult niet geloven dat mijn vrouw hem na 24 uur onmiddellijk belde en me smeekte om te vergeten wat hij zei over de scheiding. Ik was totaal verbaasd! Dit is zoveel liefde in mijn familie sinds ik zijn spreuken heb gebruikt. Hij is geweldig en zijn spreuken werken zo snel. Nu houdt mijn vrouw veel meer van me dan voorheen. U kunt ook contact met hem opnemen als u problemen heeft met uw huwelijk of relatie. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook WhatsApp op +2348133261196

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ik las enkele getuigenissen van Dr. Ajayi over hoe hij veel mensen hielp hun geliefden terug te brengen in 3 dagen met een liefdesbetovering. Ik had problemen met mijn vriend, dus besloot ik contact met hem op te nemen omdat ik zoveel van mijn vriend hou. hij verliet het huis en zei dat hij niet meer zonder reden geïnteresseerd was in de relatie, ik was in shock. Ik heb contact opgenomen met dr. Ajayi en hij vertelden me dat mijn vriend binnen drie dagen bij me terug zou komen, dr. Ajayi maakte een liefdesbetovering en dit deed mijn vriendje opengaan om te zien hoeveel we van elkaar houden en hij kwam terug naar huis. Terwijl ik dit getuigenis schrijf, ben ik het gelukkigste meisje op aarde. mijn vriend en ik leiden een gelukkig leven en onze liefde is nu sterker dan voordat we uit elkaar gingen. Allemaal dankzij dr. Ajayi voor het buitensporige werk dat hij voor me deed, me hielpen om terug te komen bij mijn vriend. als je een relatieprobleem hebt en een snelle oplossing wilt, neem dan contact op met dr. Ajayi via e-mail: drajayi1990@gmail.com of Viber / Whatsapp: +2347084887094 hij is een betrouwbare man.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. We hebben samen een dochter, maar hij blijft vals spelen. Hij kwam op een dag thuis en zei dat het voorbij was tussen ons, hij zei ook dat hij verliefd was op iemand anders, ik was in de war en ik vraag om hulp van mijn vriend.. Ze vertelde me hoe heer Bubuza haar gebroken huwelijk herstelde na twee jaar scheiding. Ik nam contact op met Lord Bubuza voor hulp via WhatsApp:: +1 505 569 0396 en hij beloofde mij ook te helpen met zijn spreuk. Ik volgde zijn instructies en alles gebeurde binnen 12 tot 16 uur, precies zoals Lord Bubuza me had beloofd. Mijn vriend kwam huilend terug en smeekte me om hem te vergeven, ik was verrast, alles gebeurde binnen 15 uur nadat de betovering was uitgesproken.. Heer Bubuza is als een God op aarde omdat hij een probleemoplosser is. Neem contact op met heer Bubuza voor hulp via whatsapp: +1 505 569 0396 of via e-mail:: // lordbubuzamiraclework@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Ik was het slachtoffer van een zeer gewelddadige relatie. Het kon mijn vriend niet schelen en hij zal me verslaan voor een kleine fout die ik maak. We zijn verschillende keren uit elkaar gegaan. Dus ik zocht hulp op internet en zag getuigenissen van mensen die heer Bubuza waardeerden voor het herenigen van hun relatie, dus nam ik contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 en vertelde hem mijn probleem. Hij beloofde me dat hij me zou helpen met zijn betovering, ik deed wat hij me had opgedragen en mijn vriend kwam terug en smeekte me om te vergeven en hem terug te accepteren. Eerst dacht ik dat hij zo grof zou zijn als vroeger, maar het is nu 2 jaar geleden dat Lord Bubuza ons herenigde met zijn betovering en we zijn nu gelukkig getrouwd. Lord Bubuza is echt en nu geloof ik dat hij als een God op aarde is om het gebroken huis te herenigen. Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Ik was het slachtoffer van een zeer gewelddadige relatie. Het kon mijn vriend niet schelen en hij zal me verslaan voor een kleine fout die ik maak. Dus ik zocht hulp op internet en zag getuigenissen van mensen die heer Bubuza waardeerden voor het herenigen van hun relatie, dus nam ik contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 en vertelde hem mijn probleem. Hij beloofde me dat hij me zou helpen met zijn betovering, ik deed wat hij me had opgedragen en mijn vriend kwam terug en smeekte me om te vergeven en hem terug te accepteren. Eerst dacht ik dat hij zo grof zou zijn als vroeger, maar het is nu 2 jaar geleden dat Lord Bubuza ons herenigde met zijn betovering en we zijn nu gelukkig getrouwd.. Lord Bubuza is echt en nu geloof ik dat hij als een God op aarde is om het gebroken huis te herenigen. Neem contact met hem op via WhatsApp:: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Een must om te lezen als je geliefde het uitmaakte of als je je ex-geliefde terug wilt, ik wil een geheim delen over hoe ik mijn geliefde terug heb gekregen met de hulp van Dr sacre krachtige spreuk, hij hielp me om een spreuk uit te spreken mijn geliefde dat maakte het uit met mij kwam vandaag zonder enige vertraging bij me terug Dr.Sacre is een krachtige spreukenmaker, er is geen andere spreukenmaker die geweldig en krachtig is, hij is, bedankt dr.Sacre, neem contact met hem op via zijn privénummer of whatsapp-nummer +2349076034359 je kunt hem een e-mail sturen op zijn privé-e-mailadres Sacretempleofpower@gmail.com, als je hulp nodig hebt

    Natalka Ondrej uit Frankfurt Duitsland

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Heer Bubuza is een God op aarde die problemen met zijn betovering oplost, mijn vrouw heeft een scheiding aangevraagd vanwege mijn ontrouw als man en ik kon niet anders dan dagelijks huilen omdat ik op het punt stond mijn familie te verliezen, ik smeekte mijn vrouw maar ze zei dat ze een besluit had genomen. Mijn vriend vertelde me hoe Lord Bubuza zijn huwelijk herstelde met zijn betovering, dus nam ik onmiddellijk contact op met Lord Bubuza via WhatsApp: +1 505 569 0396. Ik vertelde hem mijn probleem en zijn antwoord, ik deed precies wat Lord Bubuza me vertelde en ik ben heel erg blij om de wereld te laten weten dat de scheiding is geannuleerd en dat we gelukkig leven. Lord Bubuza is een god op aarde die problemen oplost met zijn betovering, heb je hulp nodig?? Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Het leven kan lastig zijn en geloof me, het leven heeft me veel parten gespeeld, ik geloof nooit in voodoo of spreuken, hoewel ik er wel een paar boeken over heb gelezen. Een speciale man genaamd dr. Ajayi bewijst mij dat voodoo / spreuken echt is en bestaat. Mijn naam is Lucia en ik ben 45 jaar oud, heb drie kinderen en een liefhebbende echtgenoot. 8 goede maanden lang was ik in een depressieve toestand omdat mijn man op een bepaalde ochtend wakker werd en het huis verliet met wat van zijn kleren zonder enige uitleg, ik wachtte tot hij die dag thuiskwam maar hij was nergens te vinden, ik belde en zei dat hij niet langer meer geïnteresseerd was in ons huwelijk of de kinderen, dit raakte mijn huid koud en ik was in shock omdat ik me niet kan herinneren dat we een probleem hadden, later ontdekte ik dat hij met een andere vrouw was, allemaal praten en poging om hem terug naar huis te laten komen was een mislukking, hij gedraagt ​​zich alsof hij me nooit eerder heeft gekend. Ik las een artikel op een website toen ik een getuigenis zag van een vrouw die beweert dat dr. Ajayi haar heeft geholpen haar familieproblemen op te lossen, en ze heeft zijn contact laten vallen. Ik koos de contactpersoon en stuurde een bericht naar de spreukenmaker Dr Ajayi, ik legde hem mijn problemen uit, hij zei dat ik me geen zorgen moest maken dat alles goed komt. Ik heb mijn twijfels, maar besloot het eens te proberen. Ik kreeg somnl casting op een ochtend dat ik een klop op de deur hoorde, het was mijn man die buiten stond, hij zei dat hij niet wist wat hij aan het doen was en kan niet eens herinneren hoe lang hij het huis uit is geweest, ik ben erg blij om mijn man terug te krijgen en alle dank gaat uit naar dr. Ajayi, de spreukgever, sinds Contact met hem is mijn leven soepel verlopen en ik wil dat mensen die door mijn vorige toestand gaan, snelle hulp hebben. Daarom geef ik mijn getuigenis. Dus als je een levensmoeilijkheid doormaakt, neem dan contact op met Dr Ajayi via e-mail: drajayi1990@gmail.com of Viber Whatsapp: +2347084887094 en je zult blij zijn dat je dat gedaan hebt.

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Hallo allemaal, ik ben blij om mijn getuigenis te delen van een sterke spreukmaker genaamd Dr Mustafa. Ik ben Marie Anette en ik woon in Denemarken, mijn man en ik hadden een beetje ruzie en hij verliet mij en de kinderen voor een andere vrouw, ik hou zoveel van hem dat ik online naar hulp zoek en ik zag veel getuigenissen van mensen over hoe Dr. Mustafa hielp hen en kwam met positieve resultaten zoals echtscheidingen, kanker, spirituele problemen en voor Barrens om te bevallen en anderen. Dus ik mailde hem en vertelde hem mijn probleem en hij gaf me instructies die ik volgde en na 48 uur later kwam hij thuis om vergeving te smeken en nu leven we gelukkig samen, allemaal dankzij dr. Mustafa voor het herstel van mijn huwelijk. Voor een ieder van jullie die een soortgelijk probleem hebben, neem vandaag nog contact met hem op voor hulp, hier is zijn persoonlijke e-mail: - dr.mustafa86@yahoo.com of Whatsapp hem op +37258436980

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Heb je op een bepaald gebied van je leven wanhopig een hacker nodig ??? dan kunt u contact opnemen met; (www.hackintechnology.com diensten zoals; -hack in de telefoon van je bedriegende partner (whatsapp, bbm.gmail, icloud, facebook, twitter, snapchat en andere) -Verkoop van blanco pinautomaten. -hack in e-mailaccounts en traceer de e-maillocatie -alle sociale media-accounts, -schooldatabase om cijfers te wissen of te wijzigen, -Herhalen van verloren bestanden / documenten -DUI's -bedrijfsrecords en -systemen, -Bankrekeningen, Paypal-accounts -Creditcard-hacker -Credit score hack -Monitor elke telefoon en e-mail adres -Websites hacken, pentesten. -IP-adressen en mensen volgen. -Hacking cursussen en lessen CONTACT THEM = hackintechnologyatgmaildotcom of whatsapp +12132951376 hun diensten zijn de beste op de markt en 100% veiligheid en discreet werk is gegarandeerd

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Hallo vrienden, ik ben hier om een ​​geweldig en verbazingwekkend getuigenis te zeggen over een geweldige spreukenmaker DR ISIKOLO die me heeft geholpen. Mijn naam is Cristina Samok. Mijn geliefde terugkrijgen is wat ik het minst had verwacht en nooit had kunnen bedenken. Ik en mijn geliefde zijn vijf jaar getrouwd en we hebben een gelukkig leven geleid, maar plotseling veranderde hij volledig en keerde zich van mij af en ik wist nooit wat er aan de hand was, ik probeerde het hem te vragen, maar hij weigerde me te vertellen wat het probleem is, en naarmate de tijd verstreek, zocht hij om te scheiden. Ik was zo bezorgd en in de war, en ik deed mijn best om hem terug te krijgen, maar het was niet gemakkelijk, ik dacht dat alle hoop verloren was, en tijdens mijn zoektocht naar een uitweg vertelde een vriend van mij die een soortgelijk probleem had ik over een geweldige spreukmaker, dr. ISIKOLO genaamd, die haar hielp haar vriend ook terug te krijgen. Ik geloof in mijn hele leven nooit in spreuken of een magie omdat ik nooit had gedacht dat het zou werken, maar ik probeerde deze man een kans te geven en tot mijn grootste verrassing sprak hij na 2 dagen een spreuk uit om mijn geliefde terug te brengen, maar vandaag we zijn weer samen in een mooi huis met drie prachtige kinderen. Dank je wel, dr. ISIKOLO. We zijn weer gelukkig samen en ik maak van deze gelegenheid gebruik om iedereen te vertellen die een vergelijkbare situatie doormaakt of als je Cure nodig hebt om contact met hem op te nemen via e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com of whatsApp-nummer: +2348133261196

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Het is een voorrecht om dit wonderbaarlijke getuigenis aan de wereld te mogen delen. Mijn man is 4 maanden geleden van me gescheiden en ik ben vervuld van wroeging omdat ik niet wist wat ik moest doen om de problemen met mijn man te verbeteren. Ik zocht hulp op internet over hoe ik hulp kon krijgen bij mijn huwelijk en ik ontdekte geweldige getuigen over DR ISIKOLO die progressief is geweest met zijn spreuken. Ik nam contact met hem op en zie, DR ISIKOLO vertelde me dat hij een spreuk voor me zal voorbereiden die mijn man terug zal brengen. Ik was sceptisch, maar ik had geen andere keus dan met hem samen te werken. 2 dagen later belde mijn man me dat hij terug naar huis komt en vanaf die dag tot op dit moment hebben we vredig geleefd. Hij is nu terug met zoveel liefde en zorgzaamheid. vandaag ben ik blij jullie allemaal te kunnen laten weten dat deze spreukenmaker de kracht heeft om geliefden terug te brengen en het meest verrassende is dat onze liefde nu heel sterk is, elke dag is geluk en vreugde. en er gaat niets boven het samenzijn met de man van wie je houdt. Ik zal DR ISIKOLO ten zeerste aanbevelen aan iedereen die hulp nodig heeft. Als je een probleem hebt, neem dan contact op met DR ISIKOLO, ik geef je 100% garantie dat hij je zal helpen !!. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com of whatsApp-nummer: +2348133261196

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Woorden kunnen niet beschrijven hoe gelukkig en dankbaar ik vandaag ben. Ik heb mezelf beloofd dat ik zal getuigen over heer Bubuza omdat hij me heeft geholpen mijn ex-minnaar terug te krijgen. Mijn vriendin heeft me verlaten voor een ander, mijn vrienden en ik heb haar gesmeekt om bij me terug te komen, maar ze weigert. Andere vrienden zeiden dat ik haar moest laten gaan, maar ik kon het niet omdat ik erg verliefd op haar was, ik was gekwetst en ik had zin om zelfmoord te plegen. Ik ging op een dag depressief naar mijn werk toen mijn vriend op kantoor me vertelde hoe Lord Bubuza zijn scheiding annuleerde met zijn wonderbaarlijke spreuk, dus nam ik onmiddellijk contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396, ik vertelde hem mijn relatieproblemen en hij beloofde me te helpen met zijn betovering. Het was ongeveer 15 uur nadat ik deed wat Lord Bubuza me had opgedragen en alles gebeurde precies zoals hij me beloofde, mijn ex-vriendin kwam huilend terug en smeekte me op haar knieën om haar te vergeven en haar rug te accepteren. Lord Bubuza is een God op aarde. Neem contact met hem op voor hulp via WhatsApp:: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Wat had ik kunnen doen als ik niet voor DR ISIKOLO die mijn huwelijk herstelde en vrede in mijn huis bracht, ik zal je voor altijd dankbaar zijn DR ISIKOLO, Mijn man vertrok naar een andere vrouw, hij liet me achter met onze drie kinderen, ik was in de war en hart gebroken ik verloor bijna een van mijn zoons in de processen ik praat met een vriend van mij en zij vertelde me over DR ISIKOLO, en hoe hij haar in het verleden heeft geholpen, dus ik neem contact met hem op voor hulp, en hij beloofde me dat na twee dag dat mijn man me zou bellen en om vergeving smeken ik geloofde het echt niet, hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed alles wat hij me vroeg te doen, na 2 dagen ging mijn telefoon en tot mijn grootste verbazing ging het was mijn man. hij begon me te smeken om hem te vergeven voor alles wat hij me liet passeren, dus ik vergaf het hem en nu leven we weer gelukkig ik bedank Dr. ISIKOLO, hier zijn zijn contacten als je echtelijke stress doormaakt ik zal je adviseren u contact met hem opnemen voor een oplossing, en ik beloof u dat al uw probleem zal worden opgelost. e-mail hem: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook WhatsApp/Viber op +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Geef die relatie niet op vanwege bedrog, gebrek aan liefde of gebrek aan vertrouwen, er is een man die wonderen doet met zijn betovering bij het herstellen van een verbroken relatie, ik prees heer Bubuza omdat hij me heeft geholpen om mijn ex te krijgen vriendje van 3 jaar terug. Mijn vriend van 3 jaar heeft het uitgemaakt omdat hij me niet meer aantrekkelijk en lieftallig genoeg vond, ik kreeg het contact van heer Bubuza via een vriend die heer Bubuza heeft geholpen haar relatie te herstellen en ik heb contact met hem opgenomen via WhatsApp: +1505 569 0396, ik vertelde hem mijn probleem en ik deed wat heer Bubuza me vertelde en mijn ex-vriend kwam terug en smeekte me om hem te vergeven en alles is nu perfect, neem vandaag nog contact met hem op voor hulp en jij zult ook getuigen. Lord Bubuza WhatsApp: +1505569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Geef die relatie niet op vanwege bedrog, gebrek aan liefde of gebrek aan vertrouwen, er is een man die wonderen doet met zijn betovering bij het herstellen van een verbroken relatie, ik prees heer Bubuza omdat hij me heeft geholpen mijn ex-vriendje te krijgen van 3 jaar terug. Mijn vriend van 3 jaar heeft het uitgemaakt omdat hij me niet meer aantrekkelijk en lieftallig genoeg vond, ik kreeg het contact van heer Bubuza via een vriend die heer Bubuza heeft geholpen haar relatie te herstellen en ik heb contact met hem opgenomen via WhatsApp: +1 505 569 0396, ik vertelde hem mijn probleem en ik deed wat heer Bubuza me vertelde en mijn ex-vriend kwam terug en smeekte me om hem te vergeven en alles is nu perfect, neem vandaag nog contact met hem op voor hulp en jij zult ook getuigen. Lord Bubuza WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Als je relatie niet de grootste bron van geluk en vreugde in je leven is, als je niet de liefde, toewijding en aanbidding krijgt die je verdient of als je man of vrouw, lesbische of homoseksuele minnaar de interesse in je lijkt te verliezen, dan kan ik eerlijk zeggen dat je hulp nodig hebt om dingen goed te maken in je relatie. Ik leg deze getuigenis af omdat ik mezelf beloofd heb dat ik zal getuigen voor de wereld nadat heer Bubuza mijn gewelddadige relatie met zijn betovering heeft hersteld. Ik had kinderen voor mijn vriend, ik hou van hem, maar onze relatie was zeer gewelddadig, maar nadat ik contact had opgenomen met heer Bubuza en hij me hielp met zijn betovering, kan ik de wereld eerlijk en stoutmoedig vertellen dat Lord Bubuza een God op aarde is die problemen oplost met zijn betovering. We maken geen ruzie meer, we leven nu gelukkig en ik ben nu trots op mijn vriend. lord Bubuza kan u ook helpen contact met hem op te nemen via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Hoe u uw ex-minnaar/partner/vriend/vriendin/vrouw of echtgenoot terug kunt krijgen?

    Het breekt mijn hart om te weten dat mensen zo veel pijn hebben dat ze wanhopig hun liefdesleven terug willen krijgen. Voor iedereen die nu pijn heeft, ik wil dat je je geen zorgen meer maakt, want je ex-minnaar/partner zal bij je terugkomen zodat je je weer heel kunt voelen en dat meen ik echt. Toen mijn vrouw me verliet, was Lord Zakuza de man met wie ik contact opnam die me hielp om mijn vrouw binnen 48 uur terug te krijgen met zijn krachtige spreuk en ik kan nooit de dag vergeten dat ik Lord Zakuza bedoelde, want zijn spreuken verrichten GROTE WONDEREN. Neem nu contact op met Lord Zakuza, want hij is als een God op aarde die je EX-liefhebber binnen 48 uur terug kan krijgen met zijn krachtige spreuk. Via onderstaande gegevens kunt u met hem in contact komen.


    WhatsApp/bel/sms: +1 740 573 9483
    Website via: lordzakuzaspells.com
    E-mail via: Lordzakuza7 @ gmail. com

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Als je niet de liefde, toewijding en aanbidding krijgt die je verdient of als je geliefde de interesse in je lijkt te verliezen, dan kan ik eerlijk zeggen dat je hulp nodig hebt om dingen goed te maken in je relatie. Ik leg deze getuigenis af omdat ik mezelf beloofd heb dat ik zal getuigen voor de wereld nadat heer Bubuza mijn gewelddadige relatie met zijn betovering heeft hersteld. Ik had kinderen voor mijn vriend, ik hou van hem, maar onze relatie was zeer gewelddadig, maar nadat ik via WhatsApp contact had opgenomen met heer Bubuza: +1 505 569 0396, kan ik de wereld eerlijk en stoutmoedig vertellen dat Lord Bubuza een God op aarde is die problemen met zijn spreuk oplossen. We vechten niet meer; we leven nu gelukkig en ik ben nu trots op mijn vriend. lord Bubuza kan u ook helpen contact met hem op te nemen via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Als je relatie niet de grootste bron van geluk en vreugde in je leven is, als je niet de liefde, toewijding en aanbidding krijgt die je verdient of als je man of vrouw, lesbische of homoseksuele minnaar de interesse in je lijkt te verliezen, dan kan ik eerlijk zeggen dat je hulp nodig hebt om dingen goed te maken in je relatie. Ik leg deze getuigenis af omdat ik mezelf beloofd heb dat ik zal getuigen voor de wereld nadat heer Bubuza mijn gewelddadige relatie met zijn betovering heeft hersteld. Ik had kinderen voor mijn vriend, ik hou van hem, maar onze relatie was zeer gewelddadig, maar nadat ik via WhatsApp contact had opgenomen met heer Bubuza: +1 505 569 0396, kan ik de wereld eerlijk en stoutmoedig vertellen dat Lord Bubuza een God op aarde is die problemen met zijn spreuk oplossen. We vechten niet meer; we leven nu gelukkig en ik ben nu trots op mijn vriend. lord Bubuza kan u ook helpen contact met hem op te nemen via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail:: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Nama:::::::::::::::::::::::::::[Queen Jamillah]
    Negara:::::::::::::::::::::::::::::[Indonesia]
    Jumlah:::::::::::::::::::[Rp.9,8 miliar]
    Alamat::::::::::::::::::::[Surabaya]
    W/A:::::::[+6287818697754]
    ☎::::::[+6287818697754]
    e_mail:::::::::::::::::[queenjamillah09@gmail.com]
    Teman-teman orang Indonesia Nama saya Jamiilah saya seorang muslim jika Anda membaca blog selama dua sampai tiga tahun sekarang Anda akan menemukan bahwa saya telah membuat beberapa kesaksian mengenai saya mendapatkan pinjaman dari Bunda Iskandar dan saya memang sangat senang karena memberi tahu semua orang bahwa ibu Iskandar memang pemberi pinjaman yang sangat tulus dan juga saya dapat membuktikan fakta bahwa begitu banyak pelanggan juga telah mendapatkan pinjaman yang benar dari ibu selama bertahun-tahun melalui saya dan saya sangat senang untuk itu [Kesaksian terbaru sekarang adalah bahwa suami saya harus menyusun rencana mendirikan perusahaan mencuri di (Surabaya))))))) sehingga dia juga dapat memiliki akses ke bisnis yang lebih dan lebih berorientasi pada keuntungan yang melibatkan capaital yang sangat besar sehingga saya harus menghubungi Ibu bahkan ketika saya belum menyelesaikan cicilan bulanan terakhir saya sehingga ibu setuju untuk meminjamkan saya dan suami saya karena rencana bisnisnya berorientasi pada keuntungan dan kami harus mengajukan pinjaman sebesar (((Rp. 9,8 miliar) sehingga dana untuk proyek tersebut akan menjadi e Cukup mengejutkan kami, pinjaman saya disetujui oleh manajemen dalam waktu beberapa jam dan setelah beberapa waktu transfer berhasil dilakukan dengan gangguan dari OJK atau lembaga pengatur keuangan lainnya]

    Ibu Iskandar tidak pernah menipu siapa pun atas uangnya,
    Ibu memang pemberi pinjaman yang sangat tulus
    Perusahaan Induk terdaftar di OJK jadi jangan takut
    Ibu Iskandar punya catatan bagus dalam meminjamkan
    Tarifnya sangat bersahabat dibandingkan dengan Bank
    Minimum (Rp.100juta)))))
    Maksimum (((((Rp.100 miliar)

    Detail Kontak Perusahaan:
    e_mail:::[[iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com]]]
    COMPANY::::::::::::[Iskandar Lestari Loan Company]]]

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Lord Bubuza is spiritueel begaafd en zijn werken zijn magnifiek. Hij verdient het om erkend te worden door de wereld omdat hij perfect is in het helpen van mensen met zijn betovering. Ik stuurde mijn vrouw inpakken omdat ik haar afsneed door me te bedriegen met haar ex-vriendje, ik was gewond maar ik wilde haar niet aan hem verliezen, dus ik zocht hulp op internet en ik zag mensen getuigen en Lord Bubuza bedanken. Sommigen bedankten hem voor het herenigen van hun relatie, het annuleren van een scheiding, het winnen van de loterij, enz. Dus nam ik contact met hem op en vertelde hem mijn huwelijksproblemen. Hij reageerde en beloofde me te helpen met zijn betovering, ik gaf alles wat hij vroeg en ik was overweldigd omdat mijn vrouw huilend terugkwam en me op haar knieën smeekte om te vergeven en haar terug te accepteren en sinds ik haar heb vergeven, is ze gestopt met vreemdgaan. Lord Bubuza kan u ook helpen. Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Lord Bubuza is spiritueel begaafd, Hij verdient het om erkend te worden door de wereld. Hij is perfect in het helpen van mensen met een spreuk om de relatie te herenigen, hij heeft mij geholpen en hij kan jou ook helpen. Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Ik wil Lord Bubuza erkennen voor zijn hulp, hij heeft mijn vreemdgaande vriend laten stoppen met vals spelen met zijn spreuk. Mijn vriend bedroog en was respectloos, onze relatie was stressvol en we gingen 3 keer uit elkaar voordat ik via WhatsApp contact opnam met heer Bubuza voor hulp: +1 505 569 0396. Ik vertelde hem mijn relatieproblemen en hij beloofde me te helpen met zijn betovering en vertelde mij wat ik moest doen. Het was heel verrassend en schokkend, want 15 uur nadat ik had gedaan wat heer Bubuza had opgedragen, kwam mijn vriend terug en smeekte me op zijn knieën om hem te vergeven en hem terug te accepteren. Mijn vriend bedriegt me niet meer en respecteert me niet meer. Ik leg deze getuigenis af omdat ik mezelf een gelofte heb gedaan dat als heer Bubuza me helpt, ik over hem zal getuigen voor de wereld. Hij is een god op aarde, hij kan jou ook helpen. Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Er is een man die relatietrauma gemakkelijk oplost met zijn spreuk, hij wordt een God op aarde genoemd vanwege zijn activiteit in het oplossen van relatieproblemen. Hij lost de mijne met gemak op toen mijn relatie van 10 jaar me dumpte, ik was het slachtoffer van aanranding maar allemaal dankzij heer Bubuza voor het helpen van me met zijn betovering. Als je niet de liefde en genegenheid in je relatie krijgt? Is uw partner beledigend? Vraagt uw partner een echtscheiding aan? Bedriegt je partner je? Wil je de loterij winnen? Bent u ziek en heeft u een behandeling nodig? Maak je geen zorgen meer, want heer Bubuza ( WhatsApp: +1 505 569 0396 ) kan je ook helpen. Hij hielp me en ik kreeg de resultaten 13 uur nadat de spreuk was uitgesproken. Het doet pijn om diepbedroefd te zijn en daarom ben ik gekomen om mijn getuigenis hier te delen, zodat jij ook hulp kunt krijgen. Neem contact op met heer Bubuza via

    WhatsApp: +1 505 569 0396
    e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Elke man die relatieproblemen kan oplossen is een Mini God, Lord Bubuza is een god op aarde. Hij heeft mijn tranen weggeveegd door mijn gescheiden huwelijk te herstellen, mijn vrouw kwam op een dag naar me toe en zei dat ze moest scheiden, ze zei dat ze verliefd was op iemand anders en het huwelijk beu was. ze vroeg een scheiding aan en we verlieten elkaar, maar ik kon niet slapen, eten of drinken, ik was diepbedroefd en begon online hulp te zoeken, ik zag verschillende getuigenissen van mensen die Lord Bubuza waardeerden voor het helpen van hen bij het herstellen van hun relatie, dus nam ik contact op Lord Bubuza op WHATSAPP: +1 505 569 0396, ik vertelde hem mijn problemen en hij beloofde me te helpen met zijn betovering. Hij zei dat mijn vrouw binnen 12 tot 16 uur na het uitspreken van de spreuk terug zal komen bedelen. Ik geef zijn eis en deed wat hij me opdroeg. Ik was geschokt toen mijn vrouw huilend kwam en me op haar knieën smeekte om te vergeven en haar terug te accepteren. Lord Bubuza is een man van zijn woord neem contact met hem op voor hulp via WhatsApp: +1 505 569 0396 of e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Ik wil dat iedereen weet hoe dankbaar ik ben na het herstellen van mijn huwelijk met de hulp van een caster genaamd Dr. Ayo. problemen en hij sprak een liefdesspreuk uit die mijn man bij me terugbracht nadat hij vreemdging en wilde scheiden, naar mijn grootste gok kwam mijn man met veel liefde, dit is het beste wat me is overkomen en nu leven we heel gelukkig . Dr. Ayo is hier om uw relatieproblemen te beantwoorden. hem bereiken op het mobiele nummer, je kunt hem ook toevoegen op WhatsApp +2347055691377 of e-mail: drayo47373@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Elke man die relatieproblemen kan oplossen is een Mini God, Lord Bubuza is een god op aarde. Hij heeft mijn tranen weggeveegd door mijn gescheiden huwelijk te herstellen, mijn vrouw kwam op een dag naar me toe en zei dat ze moest scheiden. Ze zei dat ze verliefd was op iemand anders en het huwelijk beu was. ze vroeg een scheiding aan en we verlieten elkaar, maar ik kon niet slapen, eten of drinken, ik was diepbedroefd en begon online hulp te zoeken, ik zag verschillende getuigenissen van mensen die Lord Bubuza waardeerden omdat hij hen hielp bij het herstellen van hun relatie, dus nam ik contact op Lord Bubuza op WHATSAPP: +1 505 569 0396, ik vertelde hem mijn problemen en hij beloofde me te helpen met zijn betovering. Hij zei dat mijn vrouw binnen 12 tot 16 uur na het uitspreken van de spreuk terug zal komen bedelen. Ik geef zijn eis en deed wat hij me opdroeg. Ik was geschokt toen mijn vrouw huilend kwam en me op haar knieën smeekte om te vergeven en haar terug te accepteren. Lord Bubuza is een man van zijn woord neem contact met hem op voor hulp via WhatsApp: +1 505 569 0396 of e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com of via de website: https://lordbubuzamiraculouswork.com

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Dit is het mooiste wat ik ooit in mijn leven heb meegemaakt, ik had nooit gedacht dat ik weer zou glimlachen, mijn man liet me twee jaar achter met twee kinderen, alle pogingen om hem terug te brengen mislukten en ik was wanhopig om hem terug naar huis te brengen. Ik dacht dat ik hem niet meer zou zien totdat ik op internet een dame ontmoette die Sally heette en me vertelde over een spreukgebruiker die Dr.Ayo heette. Ze gaf me zijn e-mailadres en mobiele nummer en ik nam contact met hem op en hij verzekerde me dat binnen 72 uur komt mijn man bij me terug, ik voel me al gelukkig toen ik dat van hem kreeg, In minder dan 72 uur kwam mijn man terug en begon om vergeving te smeken en zei dat het het werk van de duivel is, dus ik ben tot nu toe nog steeds verrast over dit wonder , omdat het gewoon te echt is om echt te zijn. Ik weet dat er zoveel dames zijn met hetzelfde probleem van mij, maar ik vertel je vandaag dat er een oplossing voor is. Voor iedereen die zijn hulp nodig heeft, is dit het e-mailadres; drayo47373@gmail.com of Whatsapp hem op +2347055691377

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Het is vandaag precies 5 jaar dat heer Bubuza me heeft geholpen mijn ex-vriend terug te krijgen met zijn betovering en we zijn gelukkig getrouwd en hebben twee kinderen, ik wil heer Bubuza gewoon weer waarderen en ik zal hem blijven bedanken voor het helpen me de liefde van mijn leven terug, deze man is een God op aarde. Vijf jaar geleden gedroeg mijn vriend, die nu mijn man is, zich misdragen, zonder reden vertelde hij me dat het uit was tussen ons, ik was diepbedroefd, ik huilde de hele nacht op zoek naar hulp. Mijn vriend vertelde me hoe heer Bubuza haar huwelijk herstelde, dus nam ik contact met hem op en hij beloofde mij ook te helpen met zijn betovering, ik deed wat hij opdroeg en ik kreeg het resultaat 16 uur nadat de betovering was uitgesproken. vergeef en accepteer hem terug. Ben je emotioneel down? Bedriegt je partner je? Neem nu contact op met lord Bubuza voor hulp via WhatsApp: +1 505 569 0396 of e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com of website: https://lordbubuzamiraculouswork.com

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Heb je gehoord van Lord Bubuza? hij is een god op aarde. Hij heeft mijn huwelijk 11 jaar geleden gered met zijn spreuk. Mijn man vroeg een echtscheiding aan en het was erg gênant, beschamend en hartverscheurend. Ik begon hulp te zoeken op internet toen ik verschillende getuigenissen zag waarin mensen Lord Bubuza waardeerden voor het helpen herstellen van hun relatie, dus nam ik contact met hem op voor hulp en hij antwoordde en beloof me te helpen mijn huwelijk te herstellen met zijn spreuk. Ik deed wat hij me opdroeg en een paar uur later kwam mijn man terug en smeekte me op zijn knieën om hem te vergeven en hem terug te accepteren. Hij annuleerde de scheiding, het is nu 11 jaar en we zijn nog steeds gelukkig getrouwd. Ik zal Lord Bubuza blijven waarderen omdat hij een God op aarde is. Hij kan jou ook helpen. Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com of website: https://lordbubuzamiraculouswork.com

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Hallo mijn mensen, ik weet niet wat uw probleem is, maar ik wil dat u weet dat er geen probleem is zonder oplossing, als u alleen hulp zoekt bij de juiste bron mijn 15-jarige vrouw wil een scheiding die ik niet wil mee eens, want ik hou nog steeds van haar met heel mijn hart. Ik gebruik veel middelen om haar te overtuigen om te blijven, maar ze was onvermurwbaar Ik was zoals elke dag online toen ik een getuigenis zag over Dr. Ayo, een krachtige spirituele man die problemen in gebroken gezinnen oploste, ik nam contact met hem op en legde hem mijn situatie uit en sinds Ik sprak met Dr Ayo alles is verbeterd in mijn huis. Dr. Ayo deed een liefdesbetovering waardoor mijn vrouw weer verliefd op me werd en ze vergat de scheiding, nu hebben we een gelukkiger leven met onze kinderen, als je hulp nodig hebt van één caster, kun je Dr. Ayo vertrouwen. Neem contact met hem op via Whatsapp: +2347055691377 OF e-mail: dray47373@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Hallo Iedereen, ik weet dat er iemand is die dit leest, mijn naam is Gabriella S. Ik wil een groot werk delen van een spell-caster genaamd Priester Ellen, mijn man en ik hadden een gevecht, wat leidde tot onze echtscheiding, maar toen hij me een deel van me achterliet, maar ik was * Als u zwanger wilt worden. * Als u elke soort ziekte wilt genezen. * Als u spirituele kracht nodig heeft. * Als je een liefdespelletje nodig hebt. Neem contact op met haar op e-mail: Ellenspellcaster@gmail.com of WhatsApp: +2349074881619

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Ik wil heer Bubuza keer op keer bedanken voor zijn hulp met zijn betovering om de Powerball-jackpot van $ 169 miljoen ($ 168.500.000) te winnen. Mijn naam is William Kruger, ik kwam verschillende getuigenissen tegen van mensen die heer Bubuza bedankten voor het helpen winnen van een loterij, dus nam ik contact met hem op via WhatsApp:: +1 505 569 0396. Ik vertelde hem hoe lang ik al speel en probeer een loterij te winnen zonder geluk reageerde heer Bubuza en beloofde me te helpen met zijn spreuk om ook een loterij te winnen. Nadat hij de spreuk had uitgesproken, gaf hij me een lotnummer en vertelde me hoe en waar ik de loterij moest spelen. Ik deed wat hij opdroeg en zie, ik werd een jackpotwinnaar van $ 169 miljoen dollar ($ 168.500.000). Ik kan maar niet stoppen Lord Bubuza te bedanken, zoek je een lening? Bent u failliet en heeft u financiële hulp nodig? Je kunt ook een loterijwinnaar zijn. Neem contact op met lord Bubuza voor hulp bij het winnen van een loterij via WhatsApp: +1 505 569 0396 of e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Welkom bij Ellen Magische Tempel
    Waar onmogelijkheid heel goed mogelijk is. Ellen's Temple staat bekend om zijn unieke karakter, eerlijkheid en integriteit. Deze tempel is meer dan 35 jaar oud en we blijven hetzelfde. Je kunt lid worden van onze Whatsapp-groep viahttps://chat.whatsapp.com/Gv2EizfKDCSBWWJFWmiYGb
    Whatsapp :(+2349074881169)
    E-mail: ellenspellcaster@gmail.com

    Onze diensten en prijzen zijn als volgt:
    (1) Liefdesspreuk om ex-minnaar te herenigen. Prijs ($ 1.500)

    (2) Spelling om minnaar aan te trekken. Prijs ($ 1.000)

    (3) Roemrituelen. Prijs ($ 2.300)

    (4) Schoonheidsspreuk. Prijs ($ 4.030)

    (5) Ultieme vernietigingsspreuk. Prijs ($ 12.000)

    (6) Spell voor financiële hulp. ($ 1.000)

    (7) Pakket voor nachtmerries en slapeloze nachten. ($ 746)

    (8) Pakket voor het krijgen van kinderen en hete maag. ($3.450)

    (9) Totale echtgenoot bindende spreuk. ($ 2.300)

    (10) Dominion-spreuk. ($ 9.850)

    (11) Kantoorpromotiespreuk. ($ 6.400)

    (12) Betovering voor HIV. ($ 16.700)

    (13) Pakket voor kankerpatiënten. ($ 8.980)

    (14) Krachtigste beschermingsspreuk tegen elke vloek of boze geest. ($ 2.300)

    (15) Geest van de commandant van Kirika. ($ 1.000)

    (16) Demonische geluksgetal-loterijspreuk (meest krachtig). ($ 800)

    (17) Trouwbezwering. ( $1.200)

    (18) Preventie,
    Vermijdings- en reflectieritueel. ($ 1.000)

    (19) Verwijdering van blokkades. ($ 630)

    (20) Leef het meest lang leven
    Krachtig ritueel met Ellen en samtomi (permanent). ($ 12.000)

    (21) RITUEEL ABONNEMENT ONBEPERKTE spreuken, rituelen. ($ 18.000)

    (22) Een ritueel van macht en grootsheid. ($8.600)

    (23) Krachtige breakup-spreuk. ($ 2.300)

    (24) KRACHTIGE SEX SPELL/Beter seksleven/Stop met verveling en de hele tijd dezelfde routine. ($ 1.000)

    Onze diensten zijn zeer authentiek, betalen en krijgen wat je wilt. NIETS GOED KOMT GEMAKKELIJK. Getuigenis wacht op jullie allemaal. Nogmaals welkom bij Ellen Magic Temple
    Whatsapp :(+2349074881169)
    E-mail: ellenspellcaster@gmail.com
    Whatsapp-groep: https://chat.whatsapp.com/Gv2EizfKDCSBWWJFWmiYGb

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Allemaal dankzij deze geweldige man die ik ontmoette tijdens het lezen van enkele opmerkingen hier, ik was in het begin bang voor zo'n string, maar ik heb echt hulp nodig om uit mijn situatie te komen omdat ik van mijn man twee weken opzegtermijn heb gekregen om uit de huis omdat ik een misverstand had dat ik hier niet kan verklaren, Dr. Ajayi voerde een verzoeningsspreuk uit en we waren in staat om ons verschil buiten de rechtbank te beslechten. E-mail: drajayi1990@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Ik wil de geweldige Dr. Ilekhojie bedanken voor het terugbrengen van mijn man in een oogwenk nadat ik door zoveel valse spreuken online ben misleid. Met de hulp van Dr. Ilekhojie heb ik mijn hartswens via hem door mijn man binnen een paar dagen bij mij terug te brengen, wat anderen niet konden doen. Ik wil Dr Ilekhojie heel erg bedanken voor het terugbrengen van mijn geluk. Als er iemand is die hulp nodig heeft, zal ik je aanraden om zo snel mogelijk contact op te nemen met Dr Ilekhojie voor hulp, want hij zal je verloren vreugde zeker herstellen. E-mailadres: gethelp05@gmail.com Vertel: Bel/WhatsApp: +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Ik ben zo opgewonden dat mijn gebroken huwelijk is hersteld. Het is nu meer dan een maand geleden en alles voelt alsof het weer normaal is. Hij is me beter gaan behandelen en het is voor ons allebei een genezingsproces geweest. De nachtmerrie die bijna 2 jaar duurde voordat we uit elkaar gingen, is eindelijk voorbij. Het is alsof we opnieuw verliefd zijn geworden! We hebben allebei het verleden achter ons gelaten en proberen vooruit te komen - en voor het eerst in lange tijd ziet de toekomst er een stuk rooskleuriger uit. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik Dr Ilekhojie ben! Het is alsof we eindelijk die dingen over elkaar hebben herontdekt waardoor we in de eerste plaats verliefd werden. Alle zorgen en stress zijn gewoon verdwenen.
    Bedankt Dr Ilekhojie voor het redden van mijn gebroken huwelijk en het terugbrengen van mijn man naar mij!”. We leven weer gelukkig samen. Neem contact met hem op via Whatsapp +2348147400259 of e-mail gethelp05@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Liefde geeft nooit op, verliest nooit het geloof, is altijd hoopvol en volhardt onder alle omstandigheden. Ik geef God alle eer voor het brengen van Dr. Ige Ajayi, in mijn leven omdat hij me heeft geholpen mijn vrouw terug te krijgen waardoor ik voor een jaar ben gescheiden. Ik was de laatste persoon op aarde die het feit accepteerde dat spreuken bestaan ​​of niet werken totdat ik werd doorverwezen naar Dr. Ige Ajayi, online die zoveel mensen heeft geholpen met zijn krachtige spreuken. Ik had geen andere keuze dan het te proberen, want 3 maanden na de scheiding werd ik gedegradeerd op mijn werkplek vanwege een depressie, want ik weet niet wat ik moet doen om haar terug te krijgen, maar ik dank God vandaag voor het gebruik van Dr. Ige Ajayi om mijn geluk en liefdesleven binnen 48 uur terug te krijgen. Vorige week hier, ben ik terug gepromoveerd naar mijn functie en ik ben hier om mijn eigen ervaring te delen met deze man genaamd Dr. Ige Ajaya. Ik weet niet wat je vandaag doormaakt, maar weet dat er in elke situatie altijd een uitweg is. Dr, Ajayi, bereidt ook spreuken voor zoals Loterijspreuk, werkspreuk, spreuk om een ​​scheiding te stoppen, spreukbehandeling voor ziekten, beschermingsspreuk, spreuk om succesvol en rijk te worden E.T.C. Neem contact op met e-mail drigeajayi@gmail.com. Telefoon / Whatsapp +2348057393990

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Vorig jaar verliet mijn verloofde me alleen omdat ik hem betrapte op vreemdgaan met een andere vrouw in zijn huis, sindsdien stopt hij met bellen, sms't me en komt zelfs naar mijn huis om naar me te vragen. Ik was zo boos en boos en ik had hulp nodig om mijn relatie te herschikken. Ik nam contact op met Doc en legde hem alles uit, nadat hij hem had uitgelegd wat ik moest doen en ik deed het, voerde hij een verzoeningsritueel uit om hem bij mij terug te brengen. Na 24 uur belde mijn vriend me en begon me te smeken om hem terug te accepteren. Als je je geliefde terug wilt, neem dan nu contact op met Doc (gethelp05@gmail.com of whatsapp: +2348147400259)

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Vreau să-i mulțumesc public doctorului Ilekhojie pentru ceea ce a făcut pentru familia mea. Am doi fii care au mers la mai multe cluburi de fotbal pentru probe, dar nu au fost aleși niciodată. De când aveau 7 ani, oamenii m-au oprit în stradă doar ca să-mi spună cât de buni sunt fiii mei și cum vor fi mari profesioniști, dar nu au fost luați niciodată după atâtea încercări. Un agent care i-a văzut pe fiii mei jucând a aranjat un proces pentru ei la Molde FC și mi-a spus, de asemenea, să îl contactez pe Dr. Ilekhojie, care mă va ajuta să fac o vrajă și să fac oferte pentru a mă asigura că sunt aleși. Am făcut ceea ce mi-a cerut el și doctorul Ilekhojie a făcut ofertele. Astăzi, am doi fii Molde FC. Unul este la U14, iar celălalt la U12 la Molde FC. Sunt fericit că fiii mei își vor îndeplini în sfârșit visele. Contactați Dr Ilekhojie pentru orice fel de ajutor de care aveți nevoie. Număr de telefon direct +2348147400259 sau e-mail: gethelp05@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Hallo mensen, ik weet niet wat uw probleem is, maar ik wil dat u weet dat er geen probleem is zonder een oplossing, als u maar hulp zoekt bij de juiste bron, mijn vrouw van 15 jaar wil scheiden waar ik niet mee akkoord ga omdat ik nog steeds van haar hou met heel mijn hart. Ik gebruik veel manieren om haar te overtuigen om te blijven, maar ze was onvermurwbaar, ik was online zoals elke andere dag toen ik een getuigenis zag over Dr. Ajayi, een krachtige spirituele man die problemen oplost in gebroken gezinnen, ik nam contact met hem op en legde mijn situatie aan hem uit en sinds ik met Dr Ajayi heb gesproken, is alles in mijn huis ten goede veranderd. Dr Ajayi sprak een liefdesspreuk uit waardoor mijn vrouw weer verliefd op me werd en ze vergat de scheiding, we hebben nu een gelukkiger leven met onze kinderen, als je de hulp van een spreukgebruiker nodig hebt, kun je Dr Ajayi vertrouwen. Neem contact met hem op via Whatsapp / Viber: +2347084887094 OF e-mail: drajayi1990@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Ik deel dit getuigenis met partners die lijden in hun relaties omdat er een blijvende oplossing is. Mijn man verliet mij en onze 2 kinderen voor een andere vrouw voor 3 jaar. Ik probeerde sterk te zijn alleen voor mijn kinderen, maar ik kon de pijnen die mijn hart kwellen niet beheersen. Ik was gekwetst en verward. Ik had hulp nodig, dus ik deed onderzoek op internet en kwam een site tegen waar ik zag dat Dr. Ilekhojie kan helpen om minnaars terug te krijgen. Ik nam contact met hem op en hij deed een verzoeningsspreuk voor mij. Tot mijn verbazing kwam mijn man na precies 3 dagen weer thuis. Zo zijn we weer herenigd en was er veel liefde, vreugde en vrede in mijn familie. U kunt ook contact opnemen met Dr Ilekhojie voor een oplossing. Zijn e-mail: gethelp05@gmail.com Whatsapp/call +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Het leven is altijd mooi als je iemand hebt van wie je houdt om de schoonheid van het leven te delen. Ik gedroeg me slecht en mijn man verliet me voor zes maanden, ik deed alles wat ik kon om hem terug te krijgen, maar hij kwam niet terug en ik was eenzaam, verwoest en verdrietig. Gelukkig werd ik doorverwezen naar een zeer vriendelijke en krachtige man, Dr. Ilekhojie, die een verzoeningsspreuk uitvoerde en mijn man terugbracht en nu houdt hij veel meer dan ooit van me en is hij nu zo gelukkig met het leven. Heel erg bedankt dokter Ilekhojie. Als je problemen hebt zoals de mijne, neem dan contact op met Dr Ilekhojie E-mail: gethelp05@gmail.com Whatsapp / bel +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  62. DR AJAYI SPELL HOME GEZEGEND DOOR ZIJN GROTE VOORouders.

    Ben je homo of lesbienne en je partner heeft je verlaten, maar je houdt nog steeds van hem/haar en wil ze terug in je leven, Dr. Ajayi, de geweldige spreukgieter, is de juiste persoon voor de baan. Neem contact op met Viber of Whatsapp-nummer: +2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com

    Heeft u een huwelijksprobleem?
    Heeft u problemen met justitie?
    Heb je problemen met je baas?
    Voel je je bedreigd door de mensen om je heen?
    Verspil je geld zonder het te beseffen?
    Heb je problemen om zwanger te worden?
    Wil je een loterijspreuk om veel te winnen?
    Wil je je toekomst weten?
    Stelt u uw echtgenoot niet tevreden?
    Je vriend heeft je net verlaten?
    Heeft u een gezondheidsprobleem en wilt u een oplossing?

    Neem contact op met Viber of Whatsapp-nummer: +2347084887094
    E-mail: drajayi1990@gmail.com voor al uw behoeften.
    * BESCHIKBAAR 24/7 van de dag.
    * Resultaten zijn 100% gegarandeerd.

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Ik ben zo opgewonden dat mijn gebroken huwelijk is hersteld. “We hebben het onlangs goedgemaakt, ook al was het moeilijk. Het is nu meer dan een maand geleden en alles voelt alsof het weer normaal is. Hij is me beter gaan behandelen en het is voor ons allebei een genezingsproces geweest. De nachtmerrie die bijna 3 jaar duurde voordat we uit elkaar gingen, is eindelijk voorbij. Het is alsof we opnieuw verliefd zijn geworden! We hebben allebei het verleden achter ons gelaten en proberen vooruit te komen - en voor het eerst in lange tijd ziet de toekomst er een stuk rooskleuriger uit. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik Dr Ilekhojie ben! Het is alsof we eindelijk die dingen over elkaar hebben herontdekt waardoor we in de eerste plaats verliefd werden. Bedankt Dr. Ilekhojie voor het redden van mijn gebroken huwelijk en het terugbrengen van mijn man naar mij!”. Als je problemen hebt in je huwelijk, neem dan contact op met Dr Ilekhojie via: (gethelp05@gmail.com) of bel/Whatsapp (+2348147400259)

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Het verheugt mijn hart te weten dat ik iemand heb om altijd naar toe te rennen, ongeacht mijn situatie in het leven. DR OSOBA is een God in een menselijk lichaam die nog nooit iemand in de steek heeft gelaten, want ik ben een levende getuige van zijn goede werken. Ik ben al meer dan 2 jaar gescheiden van mijn vrouw en ik dacht dat ik alles kwijt was totdat ik werd doorverwezen naar DR OSOBA die me hielp om mijn verloren relatie met mijn vrouw binnen 48 uur te herstellen. DR OSOBA heeft een spreuk voor me voorbereid die mijn vrouw terugbracht en nu zijn we herenigd met veel meer liefde en geluk. Wees hier niet sceptisch over, want ik heb het meegemaakt en misschien ben jij de volgende gelukkige die je geliefde binnen 48 uur voor altijd terugkrijgt. Wie je ook bent en hulp nodig hebt, aarzel niet om nu contact op te nemen met DR OSOBA via zijn website: ( DROSOBASOLUTIONCENTER@GMAIL.COM ) of via WhatsApp op: +2348107577983 of via zijn e-mail via: DROSOBASOLUTIONCENTER@GMAIL.COM en hij doet ook loterijspreuken. Veel succes aan iedereen die dit leest.

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Een grote dank van Marie Levi aan DR ISIKOLO voor het helpen van mij om mijn kapotte huis te herstellen. Inconsistentie was aan de orde van de dag in mijn huis en huwelijk. Mijn man heeft een enorm probleem gehad en mijn vlees gescheurd sinds we te veel misverstanden begonnen te krijgen. Op sommige dagen ging hij gewoon weg en kwam pas de afgelopen weken terug. Ik was er kapot van en probeerde alles wat ik kon om de problemen op te lossen, maar het lukte niet. Ik moest hulp zoeken en kreeg van een vriend de opdracht om contact op te nemen met DR ISIKOLO, wat ik deed. Ik heb nooit geweten dat het mogelijk zou zijn, omdat de problemen al twee hele jaren aanhielden. DR ISIKOLO verzekerde me en zei alleen dat ik hem moest vertrouwen en erin moest geloven dat mijn verlangens werden ingewilligd. Hij repareerde mijn huwelijk met zijn krachtige liefdesreünieband en mijn huis is weer geweldig en mijn man is bij mij om nooit meer weg te gaan. Neem ook contact met hem op en geloof dat hij je kan helpen, want hij heeft geen slechte reputatie. e-mail hem via: isikolosolutionhome@gmail.com of stuur hem een sms via WhatsApp +2348133261196

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Hallo allemaal, mijn naam is Laura Lievano en ik ben hier om ook Dr. Isikolo te bedanken, die God gebruikte om mijn situatie te verwoesten en de vreugde en het geluk in mijn huis te herstellen. Ik verloor mijn man aan een dame in het buitenland toen hij ging werken in dezelfde regio waar zij woont. Ik heb nooit geweten wat er allemaal gebeurde totdat een vriend van mij me foto's van beide samen stuurde en het was me daarna bekend dat dit de reden was waarom mijn man koud tegen me werd en me achterliet. Mijn man was gehypnotiseerd en beheerste mijn geest en ik wist alles toen ik contact opnam met Dr. Isikolo toen ik naar hulp zocht en er geen vond. Hij verzekerde me van zijn terugkeer en het herstel van onze liefde en geluk, wat hij deed en het resultaat begon zich na 48 uur te manifesteren. Nu heb ik mijn man terug en ik kan Dr Isikolo niet genoeg bedanken voor zijn eerlijkheid en steun. Stuur hem een sms via WhatsApp +2348133261196 of e-mail hem via: isikolosolutionhome@gmail.com als je hulp nodig hebt.

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Mijn naam is Bernada Gaspar. Uit respect voor jou en je spreuken moet ik deze getuigenis aan iedereen bekendmaken. Ik ben bij andere spellcasters geweest zonder enig resultaat te zien, het enige wat ze wilden was achter mijn geld aan. Ik wou dat ik eerder naar je toe kwam, ik kreeg het beste van je. Mijn ex-man was een jaar weg en ik ging overal en andere betoveraars om hulp, maar geen resultaat totdat mijn vriend me voorstelde aan Dr. Isikolo. Nadat de liefdesspreuk was gedaan, kreeg ik eindelijk een telefoontje van hem in minder dan 48 uur. Zijn spreuken deden wonderen en mijn man is terug met vol liefde. Het was als een wonder! Hij kwam plotseling terug met bloemen en zei dat ik hem moest geven. ik was echt verbijsterd en geschokt toen mijn man neerknielde en smeekte om vergeving en dat ik hem terug zou accepteren. Ik kom echt woorden tekort en ben blij. je bent een God die naar mij en mijn hele familie is gezonden. En nu ben ik weer een vrolijke vrouw. Heel erg bedankt dokter Isikolo. Aan iedereen die op zoek is naar een echte spellcaster, neem contact op met Dr.Isikolo via e-mail: (isikolosolutionhome@gmail.com) of sms hem met WhatsApp op: +2348133261196

    BeantwoordenVerwijderen
  68. De geweldige Dr Ilekhojie waar iedereen het op internet over heeft, heeft me ook geholpen met zijn verzoeningsspreuk. Hij herstelde mijn verbroken relatie en bracht mijn ex-vriend terug naar mij. Ik heb de afgelopen 6 maanden een gebroken hart gehad nadat mijn vriend het uitmaakte, maar nadat ik online opmerkingen over Dr Ilekhojie had gezien, was ik erg sceptisch om contact met hem op te nemen zoals op dat moment. Hij vertelde me wat ik moest verzamelen en hij voerde de verzoeningsspreuk uit en net voordat hij kon eindigen, belde mijn vriend me om vergeving te vragen en nu zijn we gelukkig samen en verwachten we ons eerste kind. Ik wil Dr Ilekhojie waarderen voor zijn geweldige hulp. Als je zijn hulp nodig hebt, kun je ook contact met hem opnemen via zijn e-mail: gethelp05@gmail.com of bel hem +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Ik wil gewoon dat de hele wereld weet over deze spreukgebruiker die ik enige tijd geleden heb ontmoet, ik kan niet alles zeggen wat hij voor mij heeft gedaan. mijn man verliet me 4 jaar geleden met mijn kinderen Ik was op internet aan het surfen toen ik de getuigenis van deze geweldige man online ontmoette, ik besloot het te proberen en mijn man is nu terug en we zijn weer blij ik kan niet alles zetten waarmee hij me heeft geholpen schriftelijk, alles wat ik kan zeggen is heel erg bedankt, ik ben erg blij en hij verzekerde me dat hij veel magie doet, waaronder

    *Liefdesspreuk
    * Kracht spreuk
    *Successpreuk
    *Het lot van de zwangerschap
    *Bezwering van het huwelijk
    *spreuk voor een goedbetaalde baan
    *Beschermingsspreuk
    *spreuk om een ​​rechtszaak te winnen
    * succes spreuk enz.

    Als je de hulp van de spreukgieter Dr. Ajayi nodig hebt, neem dan contact met hem op via dit e-mailadres (drajayi1990@gmail.com) of voeg hem toe op WhatsApp +2347084887094 en bespreek je probleem met hem. Hij is een goede man en ik zal hem altijd dankbaar zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  70. Ik heb de afgelopen 3 jaar en 8 maanden last gehad van vleesbomen en sindsdien heb ik een reeks behandelingen ondergaan, maar er was geen verbetering totdat ik getuigenissen van Dr. Ilekhojie tegenkwam over hoe hij verschillende mensen van verschillende ziekten over de hele wereld, toen nam ik ook contact met hem op. Na ons gesprek stuurde hij me wat kruiden die mijn vleesbomen doen krimpen en mijn kansen om zwanger te worden vergroten. Met zijn instructie heb ik de kruiden 8 dagen gebruikt en ik werd gevraagd om naar het ziekenhuis te gaan waar mijn arts de vermindering van de grootte bevestigde. Binnen 14 dagen was de firboid verdwenen. Nu ben ik al 8 maanden weg en ik kan niet wachten om moeder te worden. Mijn hart is zo gevuld met vreugde. Het is alleen mogelijk omdat ik de moed had gehad om Dr Ilekhojie te vertrouwen, hoeveel mensen me ook hebben bedrogen. Praat alsjeblieft met hem als je vleesbomen of een andere ziekte hebt en hij zal je helpen met zijn krachtige kruiden. E-mail: gethelp05@gmail.com of WhatsApp hem op +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Mijn naam is Motina Nojus, ik woon en werk hier in het UK. Mijn leven is terug!!! Na 2 jaar gebroken huwelijk liet mijn man me achter met twee kinderen en mijn leven was verwoest. Ik had zin om er een einde aan te maken, ik pleegde bijna zelfmoord omdat hij ons met niets achterliet. Ik was al die tijd emotioneel down en het leven lijkt zinloos. Op een trouwe dag toen ik op internet aan het surfen was, kwam ik verschillende getuigenissen tegen over Dr Ilekhojie. Sommige mensen getuigden dat hij hun ex terugbracht, sommigen getuigden dat hij de baarmoeder herstelt en ziekten geneest met kruiden. Ik was meer geïnteresseerd in verzoening met mijn man, die Dr. Ilekhojie binnen 3 dagen mogelijk maakte. Nu is mijn man terug en sindsdien leven we gelukkig. Dank je. Hier laat ik zijn contactpersoon achter voor iedereen die hulp nodig heeft E-mail: gethelp05@gmail.com Whatsapp/Viber: +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Mijn man verliet me voor een jongere vrouw en ik was er kapot van. Het was alsof ze hem in een kwade spreuk had, Collin keerde zich van de ene op de andere dag tegen me zonder enige waarschuwing. Het gebeurde begin dit jaar, ik was wanhopig op zoek naar hem om terug te keren omdat we samen veel hadden opgebouwd en het zou de harten van de kinderen breken. Ik heb elke website voor het casten van spreuken gebruikt die ik kon vinden zonder resultaten. Toen zag ik een bepaalde getuigenis over Dr. Ilekhojie en het gaf me echt hoop omdat het vergelijkbaar was met mijn geval. Ik nam contact met hem op en hij legde me alles uit over wat ik moest doen. Hij begon in april met mij te werken en als gevolg van al zijn geweldige werk is Collin hier nu naast me, wat een droom is die uitkomt. Ik ben zo blij en bevoorrecht dat ik Dr Ilekhojie heb ontmoet. Voor hulp kunt u bij hem terecht. Whatsapp: +2348147400259 E-mail: gethelp05@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Hallo mijn respectabele kijker, ik schrijf dit artikel om de wereld te vertellen hoe Dr. Ayo mijn ex-vriendje bij me terugbracht. Dit is de reden waarom ik het op mezelf heb genomen om deze geweldige spreukgieter genaamd Dr. zijn hulp werd mijn leven meer gevuld met liefde en ik ben blij te kunnen zeggen dat mijn ex-vriend die de afgelopen jaren van mij is gescheiden bij me terugkwam en smeekte om hem terug te accepteren. Dit was een schokkende gebeurtenis, want voordat ik contact opnam met Dr. Ayo ik was degene die mijn ex-vriend smeekte om bij me terug te komen, maar dankzij de hulp van Dr.Ayo heb ik nu mijn relatie hersteld. U kunt ook alleen een betere relatie hebben als u contact opneemt met: drayospell@gmail.com zijn mobiele nummer +2347055691377

    BeantwoordenVerwijderen
  74. I was so confused and devastated when my husband left me without a word, I needed him back desperately because I loved him so much. So a friend of mine introduced me to Dr Ilekhojie who once reconciled her and her boyfriend. I talked directly with the Dr who assured me of reconciliation with my husband after a ritual is done to restore our lost connection. In exactly 3 nights later, my husband suddenly returned home and starting crying and asking for forgiveness and telling how much he missed me and our kids. I accepted him back and now we have been a happy family ever since. If you have any relationship problem I will advise you to contact him.
    WhatsApp: +2348147400259
    Email: gethelp05@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Mijn naam is Vanessa Heerma. Ik wil dr. Isikolo bedanken voor het feit dat hij me de Euro Millions Lottery heeft laten winnen en ik toon mijn waardering door zijn prachtige werken online te schrijven zodat u deze man kunt lezen en contacteren om u te helpen met al uw problemen. Toen ik deze man ontmoette, vertelde hij me dat ik blij zou zijn als hij de betovering voor me zou doen en ik geloofde hem en hij maakte me gelukkig. Hij gaf me de winnende nummers en dat waren 3, 25, 38, 43, 49 en de gelukssternummers waren 3 en 7. Ik won 461.000 euro. Bedankt meneer voor wat u voor mij deed. Hij helpt ook met liefdes- en relatieproblemen en hij is de beste die je overal kunt vinden. e-mail hem via: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook WhatsAppen/Viberen op +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  76. Ik ben Klydia veronika uit Belgum, ik heb een lening van 9.000 euro aangevraagd en deze werd goedgekeurd met MICHEAL JOSE FINANCE HOME na 3 dagen na mijn aanvraag, iedereen die op zoek is naar een legitieme lening die ik je zou doorverwijzen naar dit bedrijf is in actie dankbaar voor hulp ze gaven me. U kunt voor meer informatie contact met hem opnemen via:infomichealfinanceltd@gmail.com of WhatsApp:+14699724809

    BeantwoordenVerwijderen
  77. ik wil je de grootste aller tijden voorstellen, zolang hij bestaat. De grootste spreukmaker aller tijden, de man die heeft bewezen uitstekend te zijn in zijn werken, breng geliefden terug waarvan je denkt dat ze je hebben verlaten en nooit meer terug kunnen komen. Chubygreat@gmail.com heeft veel mensen geholpen in hun relatie, burgerlijke staat, proberen je partner terug te krijgen of promoties te krijgen op je werk. Neem gewoon contact op met chubygreat en je problemen zijn opgelost. Hij heeft het gedaan en hij doet het nog steeds, met zijn kracht zijn je problemen verdwenen, geloof me, hij deed het voor mij en ik kan niet stoppen met getuigen omdat ik overweldigd ben door deze man. Neem nu zo snel mogelijk contact op met chubygreat voor hulp met zijn volgende details "; whatsapp +2349056504566 of e-mail chubygreat@gmail.com en je problemen zijn opgelost..

    BeantwoordenVerwijderen
  78. Ik voel me weer zo gezegend in mijn huwelijk nadat dr. Ige Ajayi mijn man terugbracht die voor goed 3 maanden van mij gescheiden was. Ben Jessica Butler bij naam uit de VS. Ook al heb ik monden over mijn hele lichaam, het zal niet genoeg zijn om dr. Ige Ajayi te bedanken voor zijn hulp in mijn leven. Mijn man is de 3 maanden met mij uit elkaar gegaan en heeft zonder hem pijn en pijn gehad. Dus ik zocht overal naar hulp, maar niets lukte pas toen ik dr. Ige Ajayi bedoelde met wie ik online contact opnam. Ik legde hem mijn situatie uit en hij beloofde dat mijn man binnen 24 tot 48 uur bij me terug zou komen, voor zover mijn hart nog voor hem klopt. Ik geloofde in hem en hij bereidde een spreuk voor me voor en mijn man belde me precies toen dr. Ige Ajayi het zei. Hij smeekte en zei dat hij me terug nodig had en nu leven we weer gelukkig voor de afgelopen 9 maanden. Iedereen die mijn artikel leest en hulp nodig heeft, moet contact met hem opnemen... E-mail: drigeajayi@gmail.com/Whatsapp: +2348130035939

    BeantwoordenVerwijderen
  79. Ik voel me weer zo gezegend in mijn huwelijk nadat dr. Ige Ajayi mijn man terugbracht die voor goed 3 maanden van mij gescheiden was. Ben Jessica Butler bij naam uit de VS. Ook al heb ik monden over mijn hele lichaam, het zal niet genoeg zijn om dr. Ige Ajayi te bedanken voor zijn hulp in mijn leven. Mijn man is 3 maanden met mij uit elkaar gegaan en heeft zonder hem pijn en pijn gehad. Dus ik zocht overal naar hulp, maar niets lukte pas toen ik dr. Ige Ajayi bedoelde met wie ik online contact opnam. Ik legde hem mijn situatie uit en hij beloofde dat mijn man binnen 24 tot 48 uur bij me terug zou komen, voor zover mijn hart nog voor hem klopt. Ik geloofde in hem en hij bereidde een spreuk voor me voor en mijn man belde me precies toen dr. Ige Ajayi zei.. Hij smeekte en zei dat hij me terug nodig had en nu leven we weer gelukkig de afgelopen 9 maanden. Iedereen die mijn artikel leest en hulp nodig heeft, moet contact met hem opnemen... E-mail: drigeajayi@gmail.com/WhatsApp:
    +2348130035939..

    BeantwoordenVerwijderen
  80. Mijn naam is MEAGHAN GRAYSON, ik had nooit gedacht dat ik weer zou glimlachen, mijn man liet me ongeveer een jaar bij mijn dochter alleen omdat ik problemen had omdat ik weer zwanger was, alle pogingen om hem terug te brengen mislukten, ik dacht dat ik niet ging om hem pas weer te zien toen ik een dame ontmoette, SHANTEL genaamd, die me vertelde over een spreukenmaker genaamd DR. IGE AJAYI. Ze gaf me zijn e-mailadres en mobiele nummer en ik nam contact met hem op, toen we spraken noemde hij mijn volledige naam die ik hem nooit heb verteld, zelfs mijn adres, ik was sprakeloos en hij verzekerde me dat mijn man binnen 3 dagen bij me terug zal komen , In minder dan 48 uur kwam mijn man terug en begon om vergeving te smeken en zei dat het het werk van de duivel was, dus ik ben tot nu toe nog steeds verbaasd over dit wonder, ik kon niet zwanger worden na ons eerste kind, maar zodra de betovering was uitgesproken , ik werd zwanger en beviel van mijn tweede kind, nogmaals bedankt DR. IGE AJAYI, ALS je hulp nodig hebt, neem dan contact met hem op.via:e-mail:{ drigeajayi @ gmail.com} Mobiel:+2348130035939

    BeantwoordenVerwijderen
  81. Mijn man heeft na 8 jaar huwelijk een scheiding aangevraagd. Het was moeilijk voor mij en de kinderen. Ik heb er alles aan gedaan om mijn huwelijk en mijn gezin te redden, maar het mislukte allemaal totdat een vriend van mij me vertelde over het geweldige werk van Dr. Ayo waarmee ik contact opnam. hem en hij verzekerde me 24 uur lang dat alles goed zal komen de volgende dag tot mijn grote verbazing kwam mijn man thuis en hij ging op zijn knieën en smeekte me om vergeving te smeken Ik ben zo gelukkig op dit moment heel erg bedankt Priester Ade, One bericht aan hem vandaag kan ook uw leven ten goede veranderen. E-mail: drayospell@gmail.com of WhatsApp +2347055691377

    BeantwoordenVerwijderen
  82. Ik wil dr. Ilekhojie echt bedanken voor het redden van mijn huwelijk. Mijn vrouw behandelde me echt slecht en ging bijna 3 maanden van huis. Ik vertelde mijn collega hoe mijn vrouw tegenover mij is veranderd en ons huis heeft verlaten. Hij raadde me aan om contact op te nemen met dr. Ilekhojie om me te helpen me te verzoenen met mijn vrouw en ons huwelijk stabiel te maken. Ik heb hier nooit in geloofd, ik moest het proberen. Dr. Ilekhojie voerde een verzoeningsritueel uit en binnen 3 dagen was mijn vrouw weer thuis om vrede te sluiten. Nu zijn we 4 maanden verder en de dingen zijn echt verbeterd tussen ons en we zijn gelukkig samen. Heb hulp nodig zoals ik, praat met Dr. Ilekhojie en krijg gegarandeerde resultaten. Whatsapp +2348147400259 of e-mail (gethelp05@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  83. Mijn man en ik zijn nu ongeveer 7 jaar getrouwd. We waren gelukkig getrouwd en hebben twee kinderen, een jongen en een meisje. 3 maanden geleden begon ik vreemd gedrag van hem op te merken en een paar weken later kwam ik erachter dat mijn man met iemand omgaat. Hij kwam laat thuis van zijn werk, hij gaf nauwelijks meer om mij of de kinderen. Soms gaat hij uit en komt hij zelfs 2-3 dagen niet thuis. Ik heb er alles aan gedaan om dit probleem op te lossen, maar het mocht allemaal niet baten. Ik werd erg ongerust en had hulp nodig. Toen ik op een dag op internet aan het surfen was, kwam ik een website tegen die suggereerde dat Dr. Ige Ajayi kan helpen bij het oplossen van huwelijksproblemen, het herstellen van verbroken relaties, enzovoort. Dus ik dacht dat ik het eens moest proberen. Ik nam contact met hem op en hij sprak een spreuk voor me uit. Twee dagen later kwam mijn man naar me toe en verontschuldigde zich voor het verkeerde dat hij had gedaan en beloofde het nooit meer te doen. Sindsdien is alles weer normaal. Mijn familie leeft weer gelukkig samen. Allemaal dankzij Dr. Ige Ajayi. Als je een spreukmaker nodig hebt die een spreuk kan uitspreken die echt werkt, raad ik je aan contact met hem op te nemen. Hij zal je niet teleurstellen. Neem contact op met e-mail drigeajayi@gmail.com. Telefoon/Whatsapp +2348130035939

    BeantwoordenVerwijderen
  84. Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare spellcaster om u te helpen uw ex terug te krijgen, kunt u contact opnemen met dr. ISIKOLO.
    Goededag allemaal, mijn naam is Elena Berkhoff. Het viel me erg zwaar toen mijn vriend me verliet voor een andere dame. Ik was emotioneel kapot en wist niet wat ik moest doen om hem terug te krijgen. Ik zat maandenlang in nood en bleef overal hulp zoeken totdat ik DR. ISIKOLO leerde kennen. Ik heb contact met hem opgenomen en hem mijn problemen uitgelegd. Hij was bereid mij te helpen en er bij mij op aan te dringen de procedures na te leven, zodat hij de liefde tussen mij en mijn man kan herstellen en er ook voor kan zorgen dat we allebei weer bij elkaar zijn. Ik voldeed aan alle eisen en hij deed zijn werk. Na 48 uur kreeg ik een sms van mijn vriend waarin hij om een date vroeg, zodat we dingen kunnen weggooien. Nu zijn we weer bij elkaar en dat allemaal dankzij DR ISIKOLO. Hij kan jou ook helpen als je bereid bent te geloven en hoopvol te blijven. Stuur hem een e-mail via: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook WhatsAppen op +2348133261196

    BeantwoordenVerwijderen
  85. Hallo iedereen. Mijn naam is Broekhuizen en ik ben hier om de geweldige dokter Isikolo te bedanken voor het oplossen van mijn huwelijksproblemen. Mijn huwelijk strandde vanwege de eindeloze problemen en moeilijkheden die ik had met mijn man. Hij vertrok zonder achterom te kijken en ik was zoveel maanden alleen. Zijn familie kwam tussenbeide en nog steeds veranderde er niets. Ik was emotioneel kapot en verloor de hoop om weer liefde te vinden, omdat hij alles was in een man die ik ooit wilde hebben. Net als zoveel mensen leerde ik DR ISIKOLO kennen toen ik op zoek ging naar hulp. We bespraken mijn problemen uitvoerig en hij verzekerde mij dat ik de oplossing zou krijgen die ik nodig had. Ik had geen andere keuze dan me aan zijn procedures te houden en hij stelde niets uit. Hij deed een liefdesreünie voor mij en mijn man en de liefde en het geluk dat we deelden werd hersteld en hij bereikte me precies na 48 uur zoals DR. ISIKOLO beloofde. Hij is inderdaad een geweldige helper en hij is betrouwbaar. als je problemen hebt, sms hem dan gewoon via WhatsApp +2348133261196 of e-mail hem via: isikolosolutionhome@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  86. Hallo allemaal, ik ben Denisa Akkerman en net als zoveel andere mensen betuig ik mijn hartelijke dank aan Dr. Isikolo voor zijn hulp en oplossing voor mijn problemen. Ik werd verblind door jaloezie en onzekerheden, en het veroorzaakte chaos in mijn relatie met mijn verloofde. Hij kon mijn problemen niet weerstaan en verliet me. Nadat hij besefte dat ik te ver was gegaan met alles wat ik hem verkeerd had aangedaan, alleen maar dat hij naar een andere stad moest verhuizen, en ik verloor alle middelen om hem te bereiken en mijn excuses aan te bieden. Op dat moment wist ik dat ik hulp nodig had om hem terug te krijgen, dus moest ik contact opnemen met dokter Isikolo. Hij toonde veel bezorgdheid, en ik vertelde hem alles en was het ermee eens dat het mijn fout was, en hij verzekerde me ervan hem terug te krijgen en de liefde en het geluk dat we deelden te herstellen, wat hij ook deed. Zoals beloofd belde Thompson me na 48 uur en ik verontschuldigde me voor alles en hij nodigde me uit zodat we het goed konden maken en weer samen konden zijn. Bedankt dokter Isikolo voor alles en uw oprechtheid bij het helpen van mensen. Sms hem gewoon via WhatsApp +2348133261196 of e-mail hem via: isikolosolutionhome@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  87. Ik merkte dat mijn man me bedroog en niet langer betrokken was bij ons huwelijk. Toen ik hem vroeg wat het probleem was, vertelde hij me dat hij niet gelukkig is en om een scheiding vraagt. Het brak me in stukken omdat hij de enige man was met wie ik ooit ben geweest. Ik was op zoek naar iets online toen ik een artikel zag hoe Dr. Ilekhojie zoveel mensen hielp in een soortgelijke situatie als de mijne. Ik nam onmiddellijk contact met hem op en vertelde hem over mijn probleem.
    Hij voerde overleg en voerde een verzoeningsritueel uit. Het enige wat hij van mij vroeg, deed ik uit volledig vertrouwen voor hem en binnen precies drie dagen kwam mijn man thuis van zijn werk en vroeg of ik de scheiding volledig zou vergeten en hij wil dat we onze gedachten bij elkaar brengen en ons huwelijk laten slagen. . Alles ging goed dankzij de tussenkomst van Dr. Ilekhojie. Neem gerust contact met hem op als u problemen heeft in uw huwelijk of relatie. Telefoonnummer/Whatsapp +2348147400259 of via zijn e-mail: gethelp05@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  88. Hallo allemaal, mijn naam is Klaudia Kusa. Mijn man woonde al geruime tijd in een ander appartement vanwege de werkdruk en we waren heel gelukkig samen, ook al bleef hij enkele maanden bij ons vandaan. Ik wist niet dat een collega van het werk al een affaire met hem had, waardoor mijn man uit het niets een scheiding tegen mij aanvroeg. Ik wist dat er iets mis was, omdat we nooit zoveel ruzie hoefden te maken om hem te laten vertrekken. Ik was getraumatiseerd en ik zoek hulp om de situatie aan te pakken die mij naar DR ISIKOLO heeft geleid nadat mensen hem online hadden geprezen. We bespraken het uitvoerig en hij vertelde alles wat ik moest weten over wat er was gebeurd en de procedure om de problemen op te lossen. Hij kwam zijn beloften na, bracht mijn man bij mij terug en het scheidingsproces werd geannuleerd. Nu is mijn man weer bij ons thuis en zijn we samen gelukkig. Het is inderdaad verbazingwekkend hoe mensen andere mensen oprecht kunnen helpen als ze in nood zijn. Hij kan jou ook helpen. Sms hem gewoon via WhatsApp +2348133261196 of e-mail hem via: isikolosolutionhome@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  89. DE MOGELIJKHEID OM UW EX PARTNER TERUG TE KRIJGEN IS GEGARANDEERD BIJ DR ISIKOLO. NEEM NU CONTACT MET HEM OP
    Hallo allemaal, mijn naam is Sara Berkhoff. Ik heb nooit geweten dat er een grote mogelijkheid voor mij was om mijn man terug te krijgen totdat ik DR. ISIKOLO ontmoette. Het was heel zwaar voor mij toen mijn vriend mij verliet voor een andere dame. Ik was er kapot van en kon mezelf niet meer terugkrijgen. Zijn vrienden en familie deden er alles aan om ons te herenigen, maar het bleek mislukt. Ik was een paar maanden alleen en zag mezelf niet van iemand anders houden. Dus moest ik hulp zoeken bij DR. ISIKOLO, die mij het voorrecht gaf ervoor te zorgen dat mijn hartsverlangens werden vervuld. Hij herenigde ons en de liefde en het geluk werden hersteld. Zijn woorden zijn zijn plicht en hij faalt nooit als hij iemand belooft dat hij 48 uur lang het resultaat zal behalen, wat mij verbaasde toen mijn eigen resultaat zich manifesteerde. Doe geen moeite om ergens anders hulp te zoeken. Neem nu contact met hem op. Zijn e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com of sms hem via WhatsApp: +2348133261196

    BeantwoordenVerwijderen