dinsdag 4 augustus 2015

Mijn Relatie Redden van - Ontrouw / Vreemdgaan

Mijn Relatie Redden van Ontrouw

"Mijn Relatie redden van...?" is een serie van 10 blogs over relatieproblemen die veel voorkomen. Aan de orde komen: waar begin jeslechte communicatieruzieseenzaamheidweinig sekssleurlangs elkaar heen leven, irritaties, ontrouw en discussies. Nu de negende: ontrouw / vreemdgaan. De voorbeelden in dit blog zijn slechts een fractie uit de relatiepraktijk. Lees het boek de Relatieballon als je wilt leren hoe je je relatie in TOP-conditie houdt. Zie de site voor de niet-goed-geld-terug garantie.

In dit blog:

Download ebook de Relatieballon
Download e-Book
 • Ontrouw komt keihard binnen
 • Wiens schuld is het? 
 • Factoren die ontrouw makkelijker maken
 • Kun je ervan herstellen?
 • Stappen in herstel
 • Waarom herstel werkt, gezien vanuit de Relatiebehoeftes
 • De beste bescherming: bouwen aan een TOP-relatie
 • Wat gegarandeerd niet werkt 
 • Waarschuwing: op eigen houtje lukt niet


Ontrouw komt keihard binnen


Het vertrouwen in de ander en/of jezelf is op een diep niveau geschaad. Het haalt het belangrijkste fundament van de relatie onderuit - kan ik erop vertrouwen dat je me niet opzettelijk pijn doet – en het triggert onze diepste angsten om niet genoeg te zijn, eenzaam te zijn of te falen. Deze blog bevat desondanks een boodschap van hoop, omdat de pijnlijke ervaring die er nu is de start kan zijn van een leerzame reis naar wat een relatie succesvol maakt en houdt. Dit werkt echter alleen als je beiden open staat om ervan te leren en hoe dan ook door wilt met elkaar, ook al wordt je heen en weer geschud door gevoelens van schaamte, frustratie, boosheid, verdriet, wantrouwen, verraad of misschien zelfs afkeer (al of niet van jezelf). Ook degene die vreemd is gegaan gaat meestal door een heftig proces, wanneer er tenminste sprake is van verantwoordelijkheid en spijt. Beide processen zijn echter niet te vergelijken en vergen een ander herstel.  


Wiens schuld is het?


Iedereen komt wel eens in de verleiding, maar de stap naar ontrouw wordt meestal gemaakt doordat er meerdere zaken niet goed zitten in de relatie. Iedereen is daarbij 100% verantwoordelijk voor zijn of haar aandeel en gedrag. Als jij compensatie zoekt voor iets wat je mist in je relatie, dan kun je nooit je partner de schuld geven van je ontrouw. Waarschijnlijk heb je al vele momenten voorbij laten gaan om wat je mist of graag anders zou willen te bespreken met elkaar en uiteindelijk heb je opgegeven er een oplossing voor te vinden. Die verantwoordelijkheid ligt bij jou. Willens en wetens heb je die stap gemaakt. Of misschien voel je je ontzettend schuldig over wat er is gebeurd en begrijp je niet hoe het zover heeft kunnen komen.  Hoe het ook zij, fouten zijn er om van te leren. Als je dat niet doet ga je ze herhalen.

Heb jij echter een partner die vreemd is gegaan, dan ben je vol ongeloof en op zoek naar antwoorden. Maar ondanks al je verdriet is het belangrijk dat je niet in de valkuil van schuld en genoegdoening stapt omdat het jullie leerproces en jullie herstel belemmert. Zoals gezegd is de kans dat er een aantal zaken niet goed zitten in jullie relatie en daar zal je naar moeten kijken. Maar de moedige stap om dit “blaming” los te laten is niet makkelijk als het allemaal vers is.


Factoren die ontrouw / vreemdgaan makkelijker maken


In onderstaand filmpje legt therapeute Andrea Cairella uit welke redenen er voor ontrouw zich in haar praktijk voordoen. Het is zeker geen complete lijst maar wellicht dat je er een of meerdere herkent. Zo wordt er onder andere gesproken over:

o   Te weinig intimiteit tussen partners
o   Uit wraak of genoegdoening
o   Wanneer verliefdheid is verdwenen
o   Als vlucht omdat de problemen in de relatie niet worden aangepakt
o   Om saaiheid te ontvluchten
o   Om de relatie te testen
De rode draad is dat de kwaliteit van de relatie laag is en de emotionele band tussen partners slecht. Dit is het gevolg van een gebrekkige invulling van elkaars relatiebehoeftes, meestal over wat langere tijd. Er is sprake van relatiehonger, meestal bij beide partners.Daar liggen gedragspatronen onder die herstel van die emotionele band verhinderen - je ontwijkt bijvoorbeeld om allerlei issues te bespreken. Soms heb je niet eens door waar je jezelf tegenwerkt.


Kun je ervan herstellen?


Het antwoord is ja (voor de meeste stellen), ook al denk je door de heftigheid van je emoties dat dit misschien niet meer mogelijk is of dat het geen zin meer heeft. Absolute voorwaardes zijn wel allereerst dat je het allebei nog wilt rechtzetten, ten tweede dat je open staat om te leren over jezelf en elkaar en tenslotte dat je tijd en moeite in het herstelproces wilt stoppen. De wonden zijn te helen, JUIST met elkaar. Als je nu stopt, blijft er een wond open die je misschien zult toedekken om hem te vergeten, maar die zijn invloed op de achtergrond nog lang zal doen blijven gelden. Het goede nieuws is, dat het mogelijk is te herstellen en dat de lessen die erin zitten ervoor kunnen zorgen dat de relatie sterker wordt dan hij was.


Stappen in herstel


Zoals eerder al benoemd gaan beide partners hun eigen proces door en steunen ze tegelijkertijd het proces van de ander. Dit kun je niet zelf, zonder hulp, organiseren. Je hebt een coach nodig om dat allemaal in goede banen te leiden. In dat herstelproces zijn een aantal thema’s te herkennen, of zo je wilt mijlpalen te halen:

Stap 1:  Verwerken van wat er is gebeurd

 • Dealen met alle emoties van jezelf en elkaar
 • Beantwoorden van vragen die leven
 • Ondersteunen van elkaar bij de verwerking

Stap 2:  Vertrouwen in elkaar weer terugwinnen

 • Door basisafspraken hierover te maken
 • Door te leren hoe je jezelf en elkaar aan de afspraken houdt
 • zie ook artikel (wikihow – Het vertrouwen van je partner weer opbouwen na ontrouw) - LINK

Stap 3:  Onderzoeken waarom het is gebeurd en werken aan de onderliggende issues

 • Beiden je aandeel er in zoeken en erkennen
 • Oplossingen te bedenken die voor BEIDEN werken

Stap 4:  Herstel van commitment naar de relatie

 • Beslissen om er weer voor te (willen) gaan
 • Intenties weten om te zetten in acties

Stap 5:  Bouwen aan een nieuwe relatie

 • Een duidelijke blauwdruk en richting hebben voor een toprelatie
 • Ownership bij beiden voor de eigen rol en voor de relatie
 • Volstrekte eerlijkheid naar elkaar over de relatie

Stap 6:  Afbreken van de Radar

 • Die zorgt dat je continu op je hoede bent
 • Waardoor gedrag telkens wordt beoordeeld en gewogen
 • Het stoppen van de Radar maakt dat je je weer vrij kunt voelen

Waarom het herstel werkt, gezien vanuit de Relatiebehoeftes


In onderstaande figuur staan de zeven Relatiebehoeftes weergegeven. Hoe meer je de Relatiebehoeftes voor elkaar vult, hoe beter de relatie voelt en hoe meer je, na verloop van tijd, van elkaar gaat houden.

oplossen relatieproblemen Sleur Ruzies Eenzaamheid
Zeven Basisbehoeftes in een intieme Relatie

Relatiebehoeftes vul je in met gedrag. Wat je doet vult ze positief in OF holt ze uit. Er is geen tussenweg. Voor meer uitleg verwijs ik je naar mijn vlogs hierover en het boek.

In geval van vreemdgaan wordt direct op een heftige manier het fundament onder de relatie weggevaagd. De alles dragende behoefte aan Veiligheid en Support wordt weggeslagen en de hele behoeftepiramide stort in elkaar. Alles wat je probeert zal geen effect hebben voordat je eerst met elkaar deze behoefte weer voor elkaar invult. Als je de stappen uit de vorige alinea nog eens bekijkt, dan mag het duidelijk zijn dat de emotionele support die je elkaar geeft bij stap 1 t/m 3 cruciaal is om een begin te maken met het herstel van het vertrouwen. Alleen dan ontstaat er bewijs en daarmee bereidheid om er weer voor te willen gaan. Maar dat is niet genoeg. Want zonder te leren van het verleden en zonder te weten wat een relatie succesvol maakt, kan er geen vertrouwen ontstaan in een hernieuwde toekomst samen. Ook dat bouwt mee aan een hernieuwd vertrouwen.


De beste bescherming voor straks: bouwen aan een TOP-relatie 


In het proces van werken aan herstel kom je er vanzelf achter waar je de Relatiebehoeftes minder goed of niet voor elkaar in het verleden hebt ingevuld. De hernieuwde invulling hiervan in jullie relatieleven passen is niet alleen een belangrijke stap naar verbetering, het voorkomt ook dat er “Relatiehonger” ontstaat. Maar waarom zou je voor de 6 gaan en niet voor de 8 of zelfs nog hoger? Dit is namelijk de beste bescherming tegen verleidingen van buitenaf en tegelijkertijd het fijnste om te ervaren. Lees het boek de Relatieballon om meer over die blauwdruk te weten te komen. Het helpt je herinneren hoe je zo’n TOP-relatie bouwt en vooral ook in stand houdt. Onze trainingen maken het mogelijk om je relatie op een hoog niveau te houden. 

Wat gegarandeerd niet werkt


In verwijten blijven hangen, wraak nemen, afstand houden, onopgelost laten, gebruiken als machtsmiddel over de ander, denken dat je het verdient en daarom maar accepteren, de kinderen in de crisis betrekken, denken dat het wel over zal gaan (zonder er iets aan te doen), denken dat een goed gesprek het oplost, hopen dat de belofte van de ander stand houdt (zonder met elkaar de relatie aan te pakken), je emoties erover weg te stoppen, ook een affaire beginnen, in de slachtoffer-stand blijven hangen, net doen alsof het er niet is, ……………


Waarschuwing: de kans dat je er op eigen houtje uitkomt is zeer klein


Als je midden in een crisis zit vanwege ontrouw, dan is de kans uitermate klein dat je er samen goed doorheen komt. Niet alleen vanwege de vele emoties die er vaak mee gepaard gaan waardoor je makkelijk uit de bocht vliegt, maar simpelweg omdat jullie elkaars coach niet kunnen zijn in dit proces van herstel. Nog daargelaten dat je weet waar de uitgang te vinden is, of hoe je jullie relatie verbetert op een duurzame manier. Als het je al lukt om weer naar een “voldoende” te krabbelen, dan duurt dit veel te lang met alle gevolgen van dien. Maar terug naar een voldoende is niet genoeg. Je zult completer met je relatie aan de slag moeten om herhaling te voorkomen, maar vooral om er iets mooiers voor terug te krijgen.
http://www.derelatieballon.nl/boeken/Download ebook de Relatieballon
Download e-Book

Meer weten over De Relatieballon?


Ga voor de website naar: De Relatieballon
Ga voor de boeken naar: De Relatiepuzzel uitgelegd
Ga voor relatietrainingen naar: Samen maximaal leren in een Weekend

Ga voor relatiecoaching naar: Samen Duurzaam uit het Dal

25 opmerkingen:

 1. Ik denk eigenlijk dat we allemaal niet al deze misleiding en leugens van onze partner en partners hoeven te ondergaan ... in een geval van mij toen ik ziek en moe werd van alle leugens en bedrog, dus ik moest contact opnemen met een vriend van mij die me heeft voorgesteld aan een van de beste hackers in de game ..
  hacknspytech bij gmail dot com..Hij heeft me veel onthuld en me geholpen om te weten wat er aan de hand was.
  In het geval dat je hulp nodig hebt bij het hacken van een telefoon of account of andere banen. Vertel hem ik heb je doorverwezen. Hij is aardig en helpt je graag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn man Wim Schaefers vertraagde met de liefde van mijn leven na een enorm gevecht. Hij zei dat het voorbij was tussen ons en dat hij me nooit meer terug zou nemen nadat ik verschillende dingen met hem had gestopt. Ik realiseerde me eerst dat hij de liefde van mijn leven was nadat ik hem verloor.
  Ik wil hem terug, maar ik wil hem ook niet nog een keer pijn doen. Ik weet niet zeker hoe ik hem zelfs terug kan krijgen, het lijkt erop dat hij zijn leven voortzet. Ik kwam online een reactie tegen, las een bericht van een dame uit Haarlem genaamd KyraJoëlle, ze gaf een getuigenis van hoe haar ex na twee terugkeert jaren van afscheiding, liet ze achter, ze getuigde dat een spirituele genezer, Osagiede genaamd, voor haar een betovering luncht. Ik stuur ook een e-mail naar Dr. Osagiede om me te helpen mijn ex-liefdespartner terug te krijgen, ik leg al mijn huwelijksproblemen aan hem uit en Dr.osagiede beloofde me mijn ex-man terug te geven binnen twee dagen na het spellen van gebed en opgeofferd om de liefde te charmeren, probeerde ik, ik voorzag in alle liefdesspreukartikelen en materialen die van mij nodig waren, er werd mij gezegd middernachtgebed uit te voeren. Twee dagen na het eerste gebed was ik verrast dat het precies was zoals Dr. Osagiede me beloofde dat mijn ex me op een mobiele telefoon zou bellen om me te verontschuldigen, mijn man Aslund belde me op met een onbekend nummer, hij vraagt ​​om excuses en maakt een afspraak om af te spreken. we zagen elkaar vaak in dezelfde week, liefde betovering werd voor mij gelanceerd in de Dr. Osagiede Tempel alles werd voor mij gedaan, het werkt naar mijn beste. Ik ben vandaag blij dat we als gezin gelukkig samenleven. ik ben dankbaar. dankzij deze geweldige man Osagiede. Aanvankelijk had ik de angst voor twijfel, maar ik probeer het en het werkt naar mijn beste. Ik weet zeker dat dit ook voor jou werkt om verloren liefdesrelaties met je partner te herstellen. email dr osagiede op zijn persoonlijke email op: doctorosagiede75@gmail.com of whatsapp op +2349014523836

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is het mooiste wat ik ooit heb meegemaakt. Ik heb op 17 april 2020 een forum hier op internet bezocht en ik heb op het forum prachtige getuigenissen gezien over de goede werken van Dr. Ilekhojie. Kom uit de Verenigde Staten. Ik heb het nooit geloofd, omdat ik nog nooit van zo'n wonder gehoord heb. Geen enkel lichaam had me ervan kunnen overtuigen, tenzij dr. Ilekhojie fantastisch werk voor mij deed dat mijn huwelijk van vier jaar herstelde door mijn gescheiden vrouw binnen 48 uur terug te krijgen, net zoals ik op internet las. Ik was echt geschokt toen mijn vrouw thuiskwam en smeekte om vergeving om haar terug te accepteren. Ik heb echt een tekort aan woorden om dr. Ilekhojie mijn waardering te tonen. Want hij is een God die naar mij en mijn hele gezin is gezonden voor een goddelijk herstel van het huwelijk. Heeft u hulp nodig? Neem nu contact met hem op. Hij is ook gespecialiseerd in het volgen;

  Verzoening door echtscheiding
  Verzoening van het huwelijk
  Zakelijke groei
  Promotie op uw werkplek / kantoor
  Van banken leningen verstrekken
  Behandelingen van ziekten zoals; Kanker, hiv, aids, zikavirus E.T.C.
  Je EX / lover terughalen
  Je vrouw / man terughalen
  Je vriend / vriendin terughalen

  E-mail: gethelp05@gmail.com

  Mobiel nummer: +2348147400259

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is het mooiste wat ik ooit heb meegemaakt. Ik heb op 17 april 2020 een forum hier op internet bezocht en ik heb op het forum prachtige getuigenissen gezien over de goede werken van Dr. Ilekhojie. Kom uit de Verenigde Staten. Ik heb het nooit geloofd, omdat ik nog nooit van zo'n wonder gehoord heb. Geen enkel lichaam had me ervan kunnen overtuigen, tenzij dr. Ilekhojie fantastisch werk voor mij deed dat mijn huwelijk van vier jaar herstelde door mijn gescheiden vrouw binnen 48 uur terug te krijgen, net zoals ik op internet las. Ik was echt geschokt toen mijn vrouw thuiskwam en smeekte om vergeving om haar terug te accepteren. Ik heb echt een tekort aan woorden om dr. Ilekhojie mijn waardering te tonen. Want hij is een God die naar mij en mijn hele gezin is gezonden voor een goddelijk herstel van het huwelijk. Heeft u hulp nodig? Neem nu contact met hem op. Hij is ook gespecialiseerd in het volgen;

  Verzoening door echtscheiding
  Verzoening van het huwelijk
  Zakelijke groei
  Promotie op uw werkplek / kantoor
  Van banken leningen verstrekken
  Behandelingen van ziekten zoals; Kanker, hiv, aids, zikavirus E.T.C.
  Je EX / lover terughalen
  Je vrouw / man terughalen
  Je vriend / vriendin terughalen

  E-mail: gethelp05@gmail.com

  Mobiel nummer: +2348147400259

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Toen ik uiteindelijk getuigenissen vond over deze toverspreider Dr. AJAYI, hoe heeft veel mensen geholpen hun geliefden en gebroken huizen terug te krijgen, nam ik contact met hem op via zijn WhatsApp-nummer: +2347084887094 omdat mijn vriend waar ik echt van hou met heel mijn hart en hij houdt van ik ook, maar plotseling veranderde hij en draaide me zijn rug toe en haatte me met passie voor Geen enkele reden dat hij het huis verliet en later hoorde ik dat hij bij een andere vrouw woonde, dit gedrag was heel vreemd alsof hij werd gemanipuleerd, hij blokkeerde me van al zijn contact met sociale media en ik kon niet met hem communiceren. Ik was wanhopig om mijn vriend terug te krijgen. Het leven zonder mijn vriend was een grote puinhoop voor mij omdat ik echt van hem hou en ik weet dat hij ook van mij houdt, ik zoek hulp van zijn goede vrienden en familieleden, maar geen geluk om terug te komen. Ik wilde een dramatische verandering en ik dacht dat magie de oplossing zou kunnen zijn. Nadat hij de resolutie met DR AJAYI had besproken, gaf hij me de hoop dat hij mijn relatie weer zou herstellen, omdat hij me al had verloofd. Ik had er vertrouwen in dat hij mijn vriend echt naar huis zou laten gaan en dat deed hij! Het is fantastisch wat deze geweldige spellcaster voor mij heeft gedaan, zijn hulp is van onschatbare waarde! Ik weet niet wat ik zonder DR AJAYI zou hebben gedaan. DR AJAYI doet zijn werk zo goed dat hij georganiseerd en zeer functioneel is, ik geloof dat hij de beste spellcaster is waar ik op kan rekenen als het gaat om allerlei spreuken, ik ben erg dankbaar dat zijn spreuken hebben gewerkt, als je hulp nodig hebt, neem dan contact op hem via e-mail: [drajayi1990@gmail.com] of WhatsApp: +2347084887094 Ik verzeker je dat er dingen voor je zullen veranderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik deel graag mijn getuigenis over deze geweldige spreukdokter. Ik ben 34 jaar oud, ik ben op 25-jarige leeftijd getrouwd. Ik heb een kind en leefde gelukkig met mijn gezin. 9 maanden lang heb ik gezien hoe het gedrag van mijn man zo vreemd werd en ik begrijp niet echt wat er aan de hand was, hij pakte het huis uit naar een andere vrouw Ik hou zoveel van hem dat ik er nooit van droom hem te verliezen, ik probeer mijn mogelijk om ervoor te zorgen dat mijn man contact met me opneemt, maar het mocht niet baten, ik huil en zoek om hulp, ik besprak het met mijn beste vriendin MARGARET en ze beloofde me te helpen. Ze vertelde me over een man genaamd DR AJAYI. Ze vertelde me dat hij een zeer machtige man is en dat hij kan worden vertrouwd en dat er niets is met betrekking tot liefdeskwesties dat hij niet kan oplossen, en ze vertelde me hoe hij talloze mensen heeft geholpen hun relatie te herstellen. Ik was echt overtuigd en besloot het eens te proberen, dus nam ik contact op met zijn e-mail: drajayi1990@gmail.com Ik leg hem al mijn problemen uit, hij vertelde me dat ik me geen zorgen hoef te maken dat al mijn problemen onmiddellijk zullen worden opgelost. wat te doen om mijn man terug te krijgen en dat deed ik, zei hij na 3 dagen dat mijn man bij me terugkomt en begint te bedelen, en het gebeurde zoals hij zei, ik was zeer verrast, dit is zo geweldig. Ik ben heel blij dat mijn relatie nu heel hecht is en we allebei weer gelukkig leven. Als je een soortgelijk probleem hebt, neem dan nu contact met hem op (DRAJAYI1990@GMAIL.COM) OF WhatsApp OF Viber-nummer: + 2347084887094 en laat je probleem voor eens en altijd oplossen. Ik ben er een levend getuigenis van.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mijn naam is Cathy, ik wil getuigen over de grote spreukenmaker genaamd Priest Ade, mijn man en ik zijn nu 5 jaar getrouwd, we hebben geen kind en de dokter vertelde ons dat ik niet kan bevallen omdat mijn baarmoeder is geweest beschadigd door verkeerd voorgeschreven medicijnen dit maakte me zo ongerust en mijn man was niet gelukkig, dus besloot hij met een ander meisje te trouwen en van me te scheiden ik was zo verdrietig dat ik mijn vriendin erover vertelde ze vertelde me over een krachtige spreukgieter die ze me gaf zijn e-mailadres nou, ik geloof er nooit zo veel in, hoewel ik net besloot om hem een kans te geven en hij vertelde me dat het 24 uur zou duren om mijn man terug te krijgen en ik zal zwanger worden ik twijfelde aan hem de derde dag dat mijn man terugkwam tegen mij en huilde hij zei dat hij de scheiding niet meer wilde 3 weken nadat de dokter had bevestigd dat ik zwanger was, kan hij je ook helpen contact met hem op te nemen opAncientspiritspellcast@yahoo.com of Ancientspiritspellcast@gmail.comhttps://ancientspiritspellcast12.wordpress.com
  Blog: https://priestade.blogspot.com
  Website http://ancientspiritspellcast.website2.meWhatsApp + 2347059715465

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mijn naam is Cathy, ik wil getuigen over de grote spreukenmaker genaamd Priest Ade, mijn man en ik zijn nu 5 jaar getrouwd, we hebben geen kind en de dokter vertelde ons dat ik niet kan bevallen omdat mijn baarmoeder is geweest beschadigd door verkeerd voorgeschreven medicijnen dit maakte me zo ongerust en mijn man was niet gelukkig, dus besloot hij met een ander meisje te trouwen en van me te scheiden ik was zo verdrietig dat ik mijn vriendin erover vertelde ze vertelde me over een krachtige spreukgieter die ze me gaf zijn e-mailadres nou, ik geloof er nooit zo veel in, hoewel ik net besloot om hem een kans te geven en hij vertelde me dat het 24 uur zou duren om mijn man terug te krijgen en ik zal zwanger worden ik twijfelde aan hem de derde dag dat mijn man terugkwam tegen mij en huilde hij zei dat hij de scheiding niet meer wilde 3 weken nadat de dokter had bevestigd dat ik zwanger was, kan hij je ook helpen contact met hem op te nemen opAncientspiritspellcast@yahoo.com of Ancientspiritspellcast@gmail.comhttps://ancientspiritspellcast12.wordpress.com
  Blog: https://priestade.blogspot.com
  Website http://ancientspiritspellcast.website2.meWhatsApp + 2347059715465

  BeantwoordenVerwijderen

 9. Hallo, mijn naam is Lauren, ik kom uit de VS, ik wil getuigen van een geweldige en krachtige spreukmaker, mijn man verliet mij en de kinderen voor 2 weken toen ik hem belde hij nam niet op toen hij thuiskwam de 3e week hij vertelde me dat hij wilde scheiden ik was zo verdrietig dat ik de hele nacht huilde hij vertrok weer ik was zo eenzaam de volgende dag dat ik op zoek was naar iets online toen ik een spreukenmaker vond genaamd Priest Ade die zoveel mensen met hun problemen heeft geholpen, dus ik nam contact met hem op met mijn problemen hij vertelde me dat het 24 uur zou duren en mijn man zal terugkomen bij me ik deed alles wat hij me zei te doen en de volgende dag kwam mijn man knielend terug en smeekte hij de scheiding te annuleren we zijn nu samen gelukkig Priester Ade kan u ook helpen E-mail hem op: (gethelp05@gmail.com) WhatsApp +2348147400259

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoe ik mijn geliefde ervan weerhoud mij te bedriegen en hem alleen van me te laten houden, ik was ouder dan mijn geliefde Calment hij was 43 jaar oud en ik was 51 jaar oud, ik gaf hem alles wat hij wilde, maar hij bedroog me nog steeds, toen een vriend van mij die me over Dr Sacre vertelde, maakte een man van wie ze zoveel houdt verliefd op haar en ze leiden nu een beter leven samen, toen nam ik contact op met Dr Sacre voor hulp en legde hem alles uit op WhatsApp, ik belde hem omdat ik een beetje Engels kan spreken na ons gesprek deed hij wat gebeden en vertelde hij me dat mijn geliefde zal stoppen met me bedriegen en zo was het nu ongeveer 6 maanden dat hij een perfecte man is geweest en we houden nu allebei van elkaar, hier is Dr.Sacre Whatsapp-nummer + 2349076034359 en je kunt hem bereiken via e-mail ook sacretempleofpower@gmail.com, vertel hem met welk relatieprobleem je ook wordt geconfronteerd en hij zal je helpen
  Dank u dat u mij ook helpt mijn getuigenis te geven


  Mevrouw Jeanne uit Oostenrijk

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik had ruzie met mijn vriend wat leidde tot onze breuk, ik maakte me zorgen over onze relatie omdat ik zoveel van mijn vriend houd en hem niet wilde verliezen, dus besloot ik een oplossing te zoeken op internet en ik zag verschillende getuigenissen van de mensen die Heer Bubuza bedanken voor het herenigen van hun relatie. Ik was verrast, dus nam ik onmiddellijk contact op met Lord Bubuza op WhatsApp: +1 505 569 0396 en vertelde hem mijn relatieproblemen, hij reageerde en beloofde me te helpen. Hij verzekerde me dat ik de resultaten binnen 12 tot 16 uur zal zien. Ik deed wat hij me had opgedragen, 15 uur later belde mijn vriend me huilend op en smeekte me om te vergeven en hem terug te accepteren. Lord Bubuza is geweldig en ik kan niet stoppen hem te bedanken. Neem contact met hem op voor hulp via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik wil een geheim delen over hoe je ervoor kunt zorgen dat je geliefde stopt met bedriegen en hoe je je ex man of vrouw terug kunt krijgen, ik en mijn vrouw zijn 12 jaar getrouwd met 2 kinderen, na enige tijd kwam ik erachter dat ze bedroog me, voordat ik het wist, gingen we scheiden, en elke dag mis ik haar, maar ik hou nog steeds van haar en ik wilde haar terug, na wat online onderzoek vond ik de spreukenmaker Dr. Sacre. spirit zei net dat ik contact moest opnemen met dr.Sacre, nadat ik veel had gelezen over hoe hij veel mensen had geholpen, nam ik contact met hem op en praatte met hem, ik spreek een beetje Engels, hij vertelde me dat mijn vrouw naar me toe zou komen, Ik deed wat hij me vroeg te doen, daarna was mijn vrouw binnen 24 uur terug en ik vertel je de waarheid dat Dr. Sacre de beste spreukmaker is die je kunt contacteren voor hulp als je een relatieprobleem hebt, neem dan contact met hem op via WhatsApp-nummer + 2349076034359 of je kunt hem mailen op sacretempleofpower@gmail.com, en ik beloof je dat je er geen spijt van zult krijgen,

  De heer Anthony Moritz

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Nadat mijn vriend van een jaar het met me had uitgemaakt, kon ik nauwelijks praten zonder te huilen. Ik voelde me verblind en wist niet wat ik moest doen. Ik wist niet of ik hem terug kon krijgen en de angst was ondraaglijk. Ik zocht het internet af en na het lezen van talloze artikelen en websites over spreuken, kwam ik Heer Zakuza nummer + 1 (740) 573-9483 tegen. Ik wilde onze relatie terug en daarom wilde ik ervoor zorgen dat ik alle mogelijke begeleiding en middelen had om dat te doen. Heer Zakuza verzekerde me dat mijn vriend bij me terug zou komen. Dus ik volgde de instructies en plannen die Heer Zakuza voor me had opgesteld en binnen 48 uur waren we weer bij elkaar en we zijn zo verliefd! Ik weet dat het niet altijd zo snel gebeurt, maar Heer Zakuza zei dat hij spreuken effectief zijn en dat deed het ook! Ik ben zo dankbaar en ik kan zeggen dat als je het uitgemaakt hebt en die persoon terug wilt krijgen, Heer Zakuza de beste is! Ik zal nooit vergeten hoeveel hij me heeft geholpen! E-mail hem nu via: lordzakuza7@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Overweegt u een lening af te sluiten?
  VANDAAG TOEPASSING VOOR GOEDKOPE 100% GEGETIMEERDE WONING / ONROEREND GOED / PERSOONLIJKE / BEDRIJFSLENINGEN E-mail voor onmiddellijke reactie: (iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com)
  WA / Bel (+33) 6057-33479


  HEEFT U EEN KREDIET NODIG? Zijn financieel down, hou op met huilen, financiële problemen zijn niet iets om over te huilen, het is iets om tegen te vechten in één liefde, begrip, vertrouwen en eenheid. Ons geloof als legitieme financiële adviseurs maakt dus een einde aan financiële problemen. Wij zijn investeerders die financiële diensten verlenen en zijn gespecialiseerd in start-up projecten, woningfinanciering en bestaande bedrijven die financiering of leningen nodig hebben om uit te breiden. We streven ernaar bedrijven te helpen zich te ontwikkelen en te slagen. Heeft u een lage kredietscore en vindt u het moeilijk om kapitaalleningen te krijgen van lokale banken en andere financiële instellingen? Heeft u een spoedlening nodig om een ​​woning te kopen? Als dat zo is, maak je geen zorgen, want we helpen de minder bevoorrechte mensen om het krediet te krijgen dat ze nodig hebben om weer op de been te komen, ongeacht je kredietwaardigheid, je kunt jezelf uit al je financiële crisis redden en afscheid nemen van uw problemen. We bieden leningen tegen een lage en betaalbare rente, zonder onderpand, zonder kredietcontrole, zonder borgstelling en zonder vereiste documentatie. Iskandar Lenders heeft alle informatie om snel en pijnloos aan geld te komen (iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com).
  WA / Bel (+33) 6057-33479


  Heeft u noodfondsen nodig? Meld u nu aan en ontvang uw goedkeuring in contanten. Wij bieden de volgende financiële diensten aan:
  * Persoonlijke leningen,
  * Schuldenconsolidatielening,
  * Durfkapitaal,
  * Zakelijke leningen,
  * Educatieve leningen,
  * Hypotheek
  * Autoleningen
  * Hotelleningen
  En nog veel meer.

  Bent u op zoek naar een echte lening? Contact opnemen met het juiste bedrijf voor een legitieme geldverstrekker is altijd een grote zorg geweest voor klanten die financiële problemen hebben en een oplossing tegen een betaalbare prijs nodig hebben. Bevindt u zich in financiële chaos of heeft u geld nodig om uw eigen woningproject en vastgoedontwikkeling te starten? Heb je een lening nodig om een ​​leuk klein of groot en middelgroot bedrijf te starten?
  Neem vandaag nog contact met ons op (iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com)
  WA / Bel (+33) 6057-33479

  Kijk uit naar je antwoord,

  Mevrouw Iskandar Lestari
  W / EEN (+33) 6057-33479

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mijn naam is Eva Bray uit de VS. Ik moet dit wonderbaarlijke getuigenis geven, dat tot nu toe voor mij nog steeds ongelooflijk is. Ik had 3 jaar geleden een probleem met mijn man, wat leidde tot onze breuk. toen hij het uitmaakte, was ik niet meer mezelf, ik voelde me zo leeg van binnen, mijn liefde en financiële situatie werden het ergst, totdat een goede vriend van mij Magret me vertelde over een spreukenmaker die haar hielp bij hetzelfde probleem, zijn naam is Dr. ODIBOH. Ik stuur een e-mail naar Dr. ODIBOH, de spreukmaker en ik vertelde hem mijn problemen, en ik deed wat hij van me vroeg, om het lange verhaal kort te maken. Voordat ik wist wat er aan de hand was, belde mijn man me en vertelde me dat hij binnen 2 dagen bij me terug zou komen en ik was zo blij dat hij weer bij me was. We hebben twee kinderen samen en we zijn blij. Dank aan Dr. ODIBOH voor het redden van mijn relatie en ook voor het redden van die van anderen. Ga door met uw goede werk meneer, als u geïnteresseerd bent om contact met hem op te nemen en dit goede nieuws zoals ik te getuigen, is het e-mailadres van de geweldige spreukgever (odibohsolutionhome@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mijn vriend maakte het uit nadat we ruzie hadden gemaakt, ik werd bang dat ik zo veel van mijn vriend hield en hem niet wilde verliezen, dus besloot ik een oplossing te zoeken op internet toen ik verschillende getuigenissen zag van mensen die Heer Bubuza bedankten voor het herenigen van hun relatie, dus ik nam onmiddellijk contact op met Lord Bubuza op WhatsApp: +1 505 569 0396 en vertelde hem mijn relatieproblemen, hij reageerde en beloofde me te helpen. Hij verzekerde me dat ik de resultaten binnen 12 tot 16 uur zal zien. Ik deed wat hij me opdroeg, 15 uur later belde mijn vriend me huilend op en smeekte me om te vergeven en hem terug te accepteren. Lord Bubuza is geweldig en ik kan niet stoppen hem te bedanken. Neem contact met hem op voor hulp via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Dit is de beste manier om te voorkomen dat je geliefde je bedriegt. Mijn man bedroog me, ik hou zo veel van hem, maar na een tijdje gingen we uit elkaar, maar ik hou nog steeds van hem, ik las online over de krachtige spreukmaker van Dr Sacre, en toen Ik legde het hem uit en hij deed een spreuk voor mij en mijn man kwam bij me terug en nu is hij gestopt met me bedriegen en nu is hij meer familie dan wat dan ook, dankzij dr.Sacre als je hulp nodig hebt, neem dan contact met hem op via
  WhatsApp + 2349076034359
  e-mail: sacretempleofpower@gmail.com
  en hij zal u helpen uw relatieprobleem op te lossen

  Mevrouw Jasmijn Lars, ik woon in Friesland, Nederland

  BeantwoordenVerwijderen
 18. GETUIGENIS OVER HOE IK MIJN LENING KREEG VAN EEN ECHT FINANCIERINGSBEDRIJF VORIGE WEEK. E-mail voor onmiddellijke reactie:whatsapp-nummer: +19292227023 drbenjaminfinance@gmail.com

  Ik ben mevrouw, Leores Jazbel bij naam, ik woon in de Verenigde Staten van Amerika, die tussen november vorig jaar en juli van dit jaar het slachtoffer is geworden van zoveel nep-geldschieters, maar ik bedank mijn maker zo erg dat hij eindelijk heeft geglimlacht mij door me door te verwijzen naar deze nieuwe geldschieter die dit jaar 2020 een glimlach op mijn gezicht toverde en hij me niet bedriegt en ook niet bedriegt of liegt tegen mij en mijn vrienden, maar deze kredietverstrekker is echter BENJAMIN LOAN INVESTMENTS FINANCE (drbenjaminfinance@gmail.com) gaf me een lening van 2%, wat neerkomt op Euro900.000,00 Amerikaanse dollars nadat ik akkoord was gegaan met de algemene voorwaarden van hun bedrijf en een belangrijk ding dat ik leuk vind aan dit leningbedrijf is dat ze snel en uniek zijn. {Dr.Benjamin Scarlet Owen} kan u ook helpen met een legitieme leningaanbieding. Hij heeft ook enkele andere collega's van mij geholpen. Als u een echte lening zonder kosten / spanning nodig heeft, is hij de juiste leningverstrekker om uw financiële problemen en crisis vandaag weg te vagen. BENJAMIN LOAN INVESTMENTS FINANCE bevat alle informatie over hoe u snel en pijnloos aan geld kunt komen op whatsapp-nummer: +19292227023 E-mail: drbenjaminfinance@gmail.com

  Als het gaat om financiële crisis en leningen, dan is BENJAMIN LOAN INVESTMENTS FINANCE de plek om naartoe te gaan, vertel hem alsjeblieft dat ik je door mevrouw Leores Jazbel geleid Veel geluk ...........

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik ben Adam Vandecraen uit België, mijn vrouw en ik zijn al meer dan 10 jaar getrouwd. We ontmoetten elkaar toen ik 25 was en hij 22. We hebben dit emotioneel veel meegemaakt. Dit waren verschillende ENORME gevechten en pijnlijke situaties in ons huwelijk, maar we leken er altijd sterker uit te komen aan de andere kant. Uit het niets begon mijn vrouw een echtscheidingsgesprek over me, ik was blindelings! Ik zag het niet aankomen, ik herkende de tekens niet. Hij droeg zijn trouwring niet meer en ik dacht er niets van. Hij vindt me niet langer seksueel aantrekkelijk. Ik kon het niet helpen, maar huilde de hele tijd omdat ik extreem gekwetst was. Ik was helemaal depressief totdat ik de dr. ISIKOLO, de spreukmaker uit Afrika waar iedereen het online over had, vond en ik contact met hem opnam voor een Love-spreuk. Tijdens ons gesprek verzekerde hij me dat hij mijn vrouw terug zou brengen in minder dan 48 uur na zijn spreuk. Voor mij leek het onmogelijk. Je zult niet geloven dat mijn vrouw hem na 24 uur onmiddellijk belde en me smeekte om te vergeten wat hij zei over de scheiding. Ik was totaal verbaasd! Dit is zoveel liefde in mijn familie sinds ik zijn spreuken heb gebruikt. Hij is geweldig en zijn spreuken werken zo snel. Nu houdt mijn vrouw veel meer van me dan voorheen. U kunt ook contact met hem opnemen als u problemen heeft met uw huwelijk of relatie. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook WhatsApp op +2348133261196

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik las enkele getuigenissen van Dr. Ajayi over hoe hij veel mensen hielp hun geliefden terug te brengen in 3 dagen met een liefdesbetovering. Ik had problemen met mijn vriend, dus besloot ik contact met hem op te nemen omdat ik zoveel van mijn vriend hou. hij verliet het huis en zei dat hij niet meer zonder reden geïnteresseerd was in de relatie, ik was in shock. Ik heb contact opgenomen met dr. Ajayi en hij vertelden me dat mijn vriend binnen drie dagen bij me terug zou komen, dr. Ajayi maakte een liefdesbetovering en dit deed mijn vriendje opengaan om te zien hoeveel we van elkaar houden en hij kwam terug naar huis. Terwijl ik dit getuigenis schrijf, ben ik het gelukkigste meisje op aarde. mijn vriend en ik leiden een gelukkig leven en onze liefde is nu sterker dan voordat we uit elkaar gingen. Allemaal dankzij dr. Ajayi voor het buitensporige werk dat hij voor me deed, me hielpen om terug te komen bij mijn vriend. als je een relatieprobleem hebt en een snelle oplossing wilt, neem dan contact op met dr. Ajayi via e-mail: drajayi1990@gmail.com of Viber / Whatsapp: +2347084887094 hij is een betrouwbare man.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. We hebben samen een dochter, maar hij blijft vals spelen. Hij kwam op een dag thuis en zei dat het voorbij was tussen ons, hij zei ook dat hij verliefd was op iemand anders, ik was in de war en ik vraag om hulp van mijn vriend.. Ze vertelde me hoe heer Bubuza haar gebroken huwelijk herstelde na twee jaar scheiding. Ik nam contact op met Lord Bubuza voor hulp via WhatsApp:: +1 505 569 0396 en hij beloofde mij ook te helpen met zijn spreuk. Ik volgde zijn instructies en alles gebeurde binnen 12 tot 16 uur, precies zoals Lord Bubuza me had beloofd. Mijn vriend kwam huilend terug en smeekte me om hem te vergeven, ik was verrast, alles gebeurde binnen 15 uur nadat de betovering was uitgesproken.. Heer Bubuza is als een God op aarde omdat hij een probleemoplosser is. Neem contact op met heer Bubuza voor hulp via whatsapp: +1 505 569 0396 of via e-mail:: // lordbubuzamiraclework@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik was het slachtoffer van een zeer gewelddadige relatie. Het kon mijn vriend niet schelen en hij zal me verslaan voor een kleine fout die ik maak. We zijn verschillende keren uit elkaar gegaan. Dus ik zocht hulp op internet en zag getuigenissen van mensen die heer Bubuza waardeerden voor het herenigen van hun relatie, dus nam ik contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 en vertelde hem mijn probleem. Hij beloofde me dat hij me zou helpen met zijn betovering, ik deed wat hij me had opgedragen en mijn vriend kwam terug en smeekte me om te vergeven en hem terug te accepteren. Eerst dacht ik dat hij zo grof zou zijn als vroeger, maar het is nu 2 jaar geleden dat Lord Bubuza ons herenigde met zijn betovering en we zijn nu gelukkig getrouwd. Lord Bubuza is echt en nu geloof ik dat hij als een God op aarde is om het gebroken huis te herenigen. Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik was het slachtoffer van een zeer gewelddadige relatie. Het kon mijn vriend niet schelen en hij zal me verslaan voor een kleine fout die ik maak. Dus ik zocht hulp op internet en zag getuigenissen van mensen die heer Bubuza waardeerden voor het herenigen van hun relatie, dus nam ik contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 en vertelde hem mijn probleem. Hij beloofde me dat hij me zou helpen met zijn betovering, ik deed wat hij me had opgedragen en mijn vriend kwam terug en smeekte me om te vergeven en hem terug te accepteren. Eerst dacht ik dat hij zo grof zou zijn als vroeger, maar het is nu 2 jaar geleden dat Lord Bubuza ons herenigde met zijn betovering en we zijn nu gelukkig getrouwd.. Lord Bubuza is echt en nu geloof ik dat hij als een God op aarde is om het gebroken huis te herenigen. Neem contact met hem op via WhatsApp:: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Een must om te lezen als je geliefde het uitmaakte of als je je ex-geliefde terug wilt, ik wil een geheim delen over hoe ik mijn geliefde terug heb gekregen met de hulp van Dr sacre krachtige spreuk, hij hielp me om een spreuk uit te spreken mijn geliefde dat maakte het uit met mij kwam vandaag zonder enige vertraging bij me terug Dr.Sacre is een krachtige spreukenmaker, er is geen andere spreukenmaker die geweldig en krachtig is, hij is, bedankt dr.Sacre, neem contact met hem op via zijn privénummer of whatsapp-nummer +2349076034359 je kunt hem een e-mail sturen op zijn privé-e-mailadres Sacretempleofpower@gmail.com, als je hulp nodig hebt

  Natalka Ondrej uit Frankfurt Duitsland

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Heer Bubuza is een God op aarde die problemen met zijn betovering oplost, mijn vrouw heeft een scheiding aangevraagd vanwege mijn ontrouw als man en ik kon niet anders dan dagelijks huilen omdat ik op het punt stond mijn familie te verliezen, ik smeekte mijn vrouw maar ze zei dat ze een besluit had genomen. Mijn vriend vertelde me hoe Lord Bubuza zijn huwelijk herstelde met zijn betovering, dus nam ik onmiddellijk contact op met Lord Bubuza via WhatsApp: +1 505 569 0396. Ik vertelde hem mijn probleem en zijn antwoord, ik deed precies wat Lord Bubuza me vertelde en ik ben heel erg blij om de wereld te laten weten dat de scheiding is geannuleerd en dat we gelukkig leven. Lord Bubuza is een god op aarde die problemen oplost met zijn betovering, heb je hulp nodig?? Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen