dinsdag 15 april 2014

Relatieproblemen opgelost: het verhaal van Roel

Relatiecrisis: testimonial over De Relatieballon (2)


Onderstaand verhaal is de testimonial van Roel, geschreven enige maanden na afloop van een coaching bij De Relatieballon. De testimonials op de website zijn steeds kort en daarom doen ze geen recht aan alle bijzondere ervaringen die iemand heeft gehad. Dat geldt des te meer wanneer er sprake is geweest van een coaching. Daarom laat ik in deze blog Roel aan het woord.

We zaten al jaren op een dieptepunt


"...Tot ons eerste kind werd geboren hadden we een fantastische relatie. De geboorte van onze zoon was een moeilijke bevalling. Er volgde een post-natale depressie, veel onbegrip en een langzame verwijdering van elkaar. Na een aantal jaren voelde mijn vrouw inmiddels niets meer voor mij en ik wist niet wat te doen. Er waren crises, ruzies over het huishouden en veel wederzijds onbegrip. We hadden inmiddels twee kinderen en komen uit verschillende landen. Dan breek je niet zomaar op.  Na psychologische hulp, zelf-hulp boeken en dergelijke hebben we uiteindelijk coaching bij De Relatieballon gedaan. Mijn vrouw wilde eerst niet zo; ze dacht dat het niet zou helpen. Zo gingen we aan de slag. Ruud liet ons wel werken. We moesten het zelf doen. In het begin hadden we nog weinig hoop dat de dingen echt konden veranderen. Maar na enkele sessies werd het duidelijk waar we naar toe gingen en kwam er een omslag. Er kwam weer waardering voor elkaar, de warmte kwam terug. Problemen werden bespreekbaar of verdwenen gewoon en de liefde die niet meer leek te bestaan kwam geleidelijk ook weer terug. De ruzies verdwenen, er was weer wederzijds respect, aandacht en gezelligheid: dingen die er lange tijd niet meer waren. Inmiddels zijn er een paar maanden verstreken na de coaching en hebben we een relatie die we al jaren niet meer hebben gehad. Vanuit die basis bouwen we nu verder. We voelen ons goed samen; er is weer vertrouwen, we geven elkaar support, aandacht en doen leuke dingen. In de coaching kregen we allerlei praktische tools om zelf aan de slag te gaan. De coach begeleidt het proces voor beide partners afzonderlijk en intensief, maar neemt nooit een standpunt in, hij blijft de neutrale partij. Hij maakt de complexe relatie-interactie en haar problemen, waar we zelf niet meer uitkomen, heel inzichtelijk en simpel en biedt bouwstenen aan die aan de basis van het succes van elke goede relatie staan. Ik ben Ruud voor altijd dankbaar. Niet alleen heb ik door de coaching mijn relatie en familie gered, ook heb ik nu een hele fijne relatie en een goede basis samen..."



http://www.derelatieballon.nl/boeken/



Download ebook de Relatieballon

Meer weten over De Relatieballon?

Ga voor de website naar: De Relatieballon
Ga voor de boeken naar: Alles wat je moet weten over Relaties
Ga voor coaching naar: Hulp bij Relatieproblemen

1 opmerking:

  1. Mijn hart was gebroken, ik geloof nooit dat ik mijn ex weer terug zal krijgen totdat Dr. Trust mijn ex binnen 24 uur terugbracht met een krachtige liefdesbetovering. Hij is betrouwbaar voor positief resultaat, neem contact op met de spell-caster voor liefdespreuk via e-mail: >>>> placeofsolution@yahoo.com <<<< of WhatsApp op + 1443281 3404

    BeantwoordenVerwijderen