vrijdag 5 september 2014

Relatieproblemen Opgelost met Relatiecoaching in plaats van Relatietherapie




“De coaching was een leerzame reis die ons leven voorgoed heeft veranderd.
Ik had dit nooit zelf kunnen weten."
                                                                                                                       Marion


Relatiecoaching is geen Relatietherapie


Elke serieuze sporter gebruikt een coach om te verbeteren. Een bezoek aan de psycholoog gebeurt alleen wanneer er sprake is van psychische problemen. De vraag is dus of jij een psycholoog of een trainer nodig hebt. Deze blog gaat je helpen die vraag te beantwoorden.

Coaching is een intensief proces van leren: in een snelkookpan krijg je in korte tijd essentiële relatievaardigheden aangeleerd die je meteen in je dagelijkse leven toepast. Hierdoor breng je zelf jullie relatieballon weer op hoogte en doordat je er nieuwe gewoontes van maakt, houden ze je relatie gezond. Bovendien, omdat je jullie ballon beter hebt leren sturen, ga je vervolgens ook nog eens verder komen dan je tot nu toe bent geweest. Dit heet Relatiebouwen 3.0. Niet meer aanmodderen, maar steeds meer genieten.


Met welke problemen kun je bij een Relatiecoach terecht?


Relatieproblemen ontstaan omdat jullie bepaalde relatievaardigheden missen. Laat ik je allereerst een geheim verklappen: daar worstelen we vrijwel allemaal mee. Je leest het goed, nagenoeg allemaal. Simpelweg omdat er tot voor kort geen lesmateriaal bestond waarmee je die belangrijke relatievaardigheden kon ontwikkelen. Relatieproblemen zijn een symptoom van het gebrek aan kennis over hoe de relatieballon werkt en hoe je die moet bedienen. Voorbeelden zijn:
·      In sommige gevallen kan er echter sprake zijn van psychische problemen bij één of beide partners. Dan zal eerst daaraan gewerkt dienen te worden voordat met een normaal leerproces gestart kan worden.


"Er is weer waardering voor elkaar en de liefde die niet meer leek te bestaan, kwam
langzamerhand terug. We hebben nu een relatie die we jaren niet meer gehad hebben." 
                                                                                                           Roel


Met welke problemen kun je beter bij een Therapeut terecht?


Dat zijn situaties waarin sprake is van psychische stoornissen of psychosociale problemen. Voorbeelden hiervan zijn:
  • een persoonlijkheidsstoornis
  • verslaving (bijvoorbeeld gokken, drank, drugs, seks)
  • fysieke of geestelijke mishandeling
  • traumatische ervaringen in het verleden die onvoldoende verwerkt zijn

Ga naar een therapeut als je voelt dat er issues in je leven zijn die je sterk belemmeren in je functioneren in je relatie, je gezin, je werk, je vriendschappen, kortom: je leven. Twijfel je daarover? Neem dan contact met ons op om dit duidelijk te krijgen. Verreweg de meeste relatiecrises ontstaan echter uit normale problemen waarbij stellen, naarmate de tijd verstrijkt, steeds verder uit de bocht vliegen. Dan komt het op relatievaardigheden aan om dit ten goede te keren en dan is coachen de juiste weg voor duurzame verandering.


Niet elke Relatiecoach werkt vanuit dezelfde methodiek


Zoek daarom een Programma dat bij jullie past. Informeer naar de aanpak en onderzoek of de coach:
·        Tussen de sessies beschikbaar is voor support
·        Werkt met huiswerkopdrachten
·        Praktisch toepasbare tools en technieken aanleert
·        Het programma weet af te stemmen op jullie situatie
·        Garantie geeft op het resultaat
·        Werkt met een gratis intakegesprek
·        Coaching met jullie beiden tegelijkertijd doet

Vraag naar antecedenten of testimonials en bekijk of er situaties bijzitten die overeenkomen met die van jullie.


"Als ik terug kijk naar de tijd voor de coaching, dan kan ik bijna niet geloven hoe ons leven 
               er door is veranderd in zo'n korte tijd. We hebben nu een goed gevoel over onze toekomst."
                                                                                                                           Alice


Relatiecoaching van de Relatieballon kan ook bij jullie thuis


Om allerlei redenen kan het wenselijk zijn om de coaching bij jullie thuis te laten plaatsvinden. Ook dit behoort tot de mogelijkheden bij de Relatieballon, vooropgesteld dat een sessie volledig ongestoord kan plaatsvinden. Soms is dit bijvoorbeeld door aanwezigheid van kinderen niet mogelijk. Vanzelfsprekend is het dan wenselijk dat de coach niet te ver uit de buurt zit. Kijk voor de locaties van de coaches op onze website om te zien welke steden of gebieden door welke coach worden ingevuld.

De unieke aanpak van de Relatieballon: Commitment twee kanten op


Aan stellen die hun relatie serieus nemen, geven wij het beste wat we in huis hebben. Daarom geven we een garantie op het resultaat. Waarom doen we dat?
Eerst en vooral omdat we kunnen vertrouwen op een krachtig coachtraject. Maar er zijn helaas ook mensen die - ja zeggen en nee denken - en daarmee niet met commitment in hun relatie zitten. Dan heeft coaching geen zin. Deze mensen willen we uitfilteren. 

Dit doen we door vooraf betaling te vragen. Bij het bereiken van de laatste sessie verdien je het recht om de coaching te evalueren aan de hand van de resultaten. Je krijgt dus altijd waar voor je geld. Stop je echter tussentijds met de coaching, dan is het volledige bedrag voor ons. Deze aanpak confronteert je met je eigen betrokkenheid bij de relatie. Hoe graag wil je er voor gaan? De rest leren we je.


Spreekt deze aanpak je aan?

Dan heb je de juiste mentaliteit en kunnen we resultaten boeken. Klik hier om meer informatie over coaching aan te vragen of hier voor een vrijblijvende intake.


"De coaching was intensief maar ongelooflijk veel waard. Een mooi cadeau voor onszelf, 
         maar het beste cadeau voor ons 3 jarig zoontje dat papa en mama samen gelukkig zijn."
                                                                                                                 Anja




http://www.derelatieballon.nl/boeken/




Download ebook de Relatieballon
Download e-Book

Meer weten over De Relatieballon?


Ga voor de website naar: De Relatieballon
Ga voor de boeken naar: De Relatiepuzzel uitgelegd
Ga voor relatietrainingen naar: Samen maximaal leren in een Weekend

Ga voor relatiecoaching naar: Samen Duurzaam uit het Dal

3 opmerkingen:

  1. Mijn hart was gebroken, ik geloof nooit dat ik mijn ex weer terug zal krijgen totdat Dr. Trust mijn ex binnen 24 uur terugbracht met een krachtige liefdesbetovering. Hij is betrouwbaar voor positief resultaat, neem contact op met de spell-caster voor liefdespreuk via e-mail: >>>> placeofsolution@yahoo.com <<<< of WhatsApp op + 1443281 3404

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mijn naam is Eva Bray uit de VS. Ik moet dit wonderbaarlijke getuigenis geven, dat tot nu toe voor mij nog steeds ongelooflijk is. Ik had 3 jaar geleden een probleem met mijn man, wat leidde tot onze breuk. toen hij het uitmaakte, was ik niet meer mezelf, ik voelde me zo leeg van binnen, mijn liefde en financiële situatie werden het ergst, totdat een goede vriend van mij Magret me vertelde over een spreukenmaker die haar hielp bij hetzelfde probleem, zijn naam is Dr. ODIBOH. Ik stuur een e-mail naar Dr. ODIBOH, de spreukmaker en ik vertelde hem mijn problemen, en ik deed wat hij van me vroeg, om het lange verhaal kort te maken. Voordat ik wist wat er aan de hand was, belde mijn man me en vertelde me dat hij binnen 2 dagen bij me terug zou komen en ik was zo blij dat hij weer bij me was. We hebben twee kinderen samen en we zijn blij. Dank aan Dr. ODIBOH voor het redden van mijn relatie en ook voor het redden van die van anderen. Ga door met uw goede werk meneer, als u geïnteresseerd bent om contact met hem op te nemen en dit goede nieuws zoals ik te getuigen, is het e-mailadres van de geweldige spreukgever (Odibohsolutionhome@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mijn naam is Eva Bray uit de VS. Ik moet dit wonderbaarlijke getuigenis geven, dat tot nu toe voor mij nog steeds ongelooflijk is. Ik had 3 jaar geleden een probleem met mijn man, wat leidde tot onze breuk. toen hij het uitmaakte, was ik niet meer mezelf, ik voelde me zo leeg van binnen, mijn liefde en financiële situatie werden het ergst, totdat een goede vriend van mij Magret me vertelde over een spreukenmaker die haar hielp bij hetzelfde probleem, zijn naam is Dr. ODIBOH. Ik stuur een e-mail naar Dr. ODIBOH, de spreukmaker en ik vertelde hem mijn problemen, en ik deed wat hij van me vroeg, om het lange verhaal kort te maken. Voordat ik wist wat er aan de hand was, belde mijn man me en vertelde me dat hij binnen 2 dagen bij me terug zou komen en ik was zo blij dat hij weer bij me was. We hebben twee kinderen samen en we zijn blij. Dank aan Dr. ODIBOH voor het redden van mijn relatie en ook voor het redden van die van anderen. Ga door met uw goede werk meneer, als u geïnteresseerd bent om contact met hem op te nemen en dit goede nieuws zoals ik te getuigen, is het e-mailadres van de geweldige spreukgever (odibohsolutionhome@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen